Toimimme hallituksen kulloistenkin linjausten mukaisesti ja huolehdimme asiakkaidemme sekä henkilöstömme terveydestä eri tavoin.

Toimimme hybridinä

  • Tapaamiset ja henkilökohtaiset valmennuskeskustelut toteutamme päänsääntöisesti virtuaalisesti esim. Teamsilla, Zoomilla tai Skypellä, perinteisiä puhelinkeskusteluja unohtamatta.
  • Tapaamme niin toivottaessa toki myös kasvokkain, joko toimistollamme Lauttasaaressa, asiakkaan tiloissa tai erikseen sovituissa valmennustiloissa. Kasvokkain tapahtuviin tapaamisiin ja valmennuksiin tulee osallistua vain terveenä. Omissa tiloissamme me huolehdimme turvavälien toteutumisesta ja asiaankuuluvasta suojauksesta. Muualla tavatessamme järjestelyistä vastaa joko asiakas tai tapaamis-/valmennustilan tarjoaja.
  • Ura- ja työnhakuvalmennuksiin liittyvät workshopit, toteutetaan Zoomia käyttäen koko loppuvuoden ajan.
  • Muut ryhmissä tapahtuvat valmennukset toteutetaan hybridimallimme mukaisesti ja asiakkaan edellyttämällä tavalla joko virtuaalisesti tai kasvokkain, joko toimistollamme Lauttasaaressa, asiakkaan tiloissa tai erikseen sovituissa valmennustiloissa. Omissa tiloissamme me huolehdimme turvavälien toteutumisesta ja asiaankuuluvasta suojauksesta. Muualla tavatessamme järjestelyistä vastaa joko asiakas tai tapaamis-/valmennustilan tarjoaja.

 

Mikäli sovittu valmennus siirretään tai perutaan, toimimme sopimusehtojemme mukaisesti.