HRM Partners on osa Hanken & SSE Executive Educationia

Uusi vaihe HRM Partnersin tarinassa alkaa 1.1.2021, jolloin liitymme Hanken & SSE Executive Educationiin. Toimintamme jatkuu kuten tähänkin asti mutta entistä vahvemmalla pohjalla. Tuemme asiakasorganisaatioitamme strategisten kyvykkyyksien kehittämisessä sekä yksittäisiä johtajia heidän urakehityksessään yhdistämällä akateemisen näkemyksen käytännön tekemiseen.

Innostamme organisaatioita ja yksilöitä kestävään kasvuun ja uudistumiseen yhdistämällä HRM Partnersin ensiluokkaisen HRD- ja coaching-osaamiseen Hanken & SSE:n ensiluokkaiseen ratkaisutarjontaan sekä Hankenin ja Tukholman kauppakorkeakoulun (SSE) kansainväliseen verkostoon ja sen tarjoamaan uusimpaan tutkimustietoon ja menetelmiin. Yhdistämme palveluissamme viimeisimmän kansainvälisen tiedon johtamisesta, strategisesta uudistumisesta ja ammatillisesta kasvusta.

Tavoitteenamme on olla asiakkaittemme ja liiketoimintajohdon paras kumppani muuttuvassa ja nopealiikkeisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Tuemme strategisten kyvykkyyksien määrittelyssä, toteutamme muutos- ja kehitysohjelmia sekä varmistamme, että valmennuksemme ovat vaikuttavia ja aikaansaavat toivotun muutoksen.

Ammattitaitoiset  uravalmennus- ja outplacement-ratkaisumme varmistavat vastuullisen ja hyvän työnantajakuvan sekä henkilön kestävän urakehityksen läpi hänen koko työelämänkaarensa. HRM Partners onkin auttanut yli 1000 yritystä ja 30 000 ihmistä uriensa eri vaiheissa viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana. HRM Partners on osa kansainvälistä Arbora-allianssia.

Koko laadukas ja laaja palveluvalikoimamme, sekä kansainvälinen ohjelmatarjontamme on jatkossakin saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Lue lisää yrityskaupasta. 

Tietosuojakäytänteet – GDPR

Pandemia- ja koronaviruskäytänteet