Referenssit

Uravalmennus, uracoaching

Uravalmennus ja intohimo jatkuvaan oppimiseen toivat unelmien työpaikan

Tämä on Henna Peltolan kertomus siitä, miten HRM Partnersin uravalmennus vahvisti hänen itsetuntemustaan ja auttoi vaihtamaan työuran suuntaa. "Huomasin, että omassa työnhakutilanteessa ulkopuolisen katse ja kannustus auttaa, vaikka olen itsekin rekrytoinut urani varrella aika monia ihmisiä. Valmennustapaamiset valoivat uskoa onnistumiseen."

Lue lisää

Virtuaalinen uravalmennus auttoi uuteen työhön

Yritys voi tarjota koko henkilöstölle eri puolilla Suomea voidaan tarjota samantasoisen palvelun. Pystymme verkon yli luomaan yhtä vaikuttavan interaktiivisen valmennustilanteen kuin fyysisessä kokoustilassa. Esimerkiksi Parmasta lähteneelle Mirjami Puolakalle virtuaalivalmennus tuotti sen kaikista tärkeimmän tuloksen: hän löysi uuden työn.

Lue lisää

Kohti unelmatyötä

Syksyllä 2016 Ilona Järventaus-Kiiski päätti rohkeasti hypätä uuteen. Ennen äitiyslomalle jäämistä hän kertoi työnantajalleen lähtöaikeistaan ja sopi irtisanoutumispaketista. Samassa yhteydessä hänelle tarjottiin mahdollisuutta uravalmennukseen.

Lue lisää

Yrittäjäksi viisikymppisenä

Loikka palkansaajasta yrittäjäksi pitkän työuran jälkeen on rohkea päätös. Viisikymppinen Kari Vainio sai tukea ratkaisulleen HRM Partnersin tarjoamasta henkilökohtaisesta uravalmennuksesta, mikä auttoi häntä löytämään uuden ...

Lue lisää

Uravalmennus: paluu oman osaamisen äärelle

Puolen vuoden uravalmennuksen aikana viestintäalan ammattilainen löysi uudestaan sekä omat vahvuutensa että verkostonsa. Prosessin alusta alkaen hän luotti vahvasti työllistymiseensä, otti valmennuksesta kaiken hyödyn irti ...

Lue lisää
Takaisin edelliselle sivulle