Ylimmän johdon räätälöity uracoaching tukee kehittymistäsi

Omat tavoitteet ovat kaikilla erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme valmennuksen sisällön ja keston yksilöllisesti. Valmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk.

Sinulle räätälöity ratkaisu voi sisältää tukea johtajana kehittymiseen, osaamisen brändäykseen, hyvinvointiin, yrittäjyyteen tai osaamisen kehittämiseen koulutuksen avulla.

Jos tavoitteena on työpaikan vaihto, huomioimme kokonaisuudessa työnhakuun tarvittavan tuen.

Valmentajillamme on pitkä kokemus uracoachauksesta, kokemusta myös muista tehtävistä liike-elämässä ja he ovat kaikki sertifioituja coacheja.

Annatko tälläkin hetkellä parastasi yrityksellesi tai omalle työurallesi? Riittääkö motivaatiosi?

Tulevaisuuden johtaja toimii proaktiivisesti ja osaa johtaa itseään eri toimintaympäristöissä. Osaaminen ja menneestä kertynyt kokemus eivät ehkä enää olekaan avainasemassa, vaan tärkeämpää on kyky uudistaa omaa ajattelua ja kehittää oppimiskykyä. Osaamisen päivittäminen, jatkuva oppiminen ja oman ajattelun haastaminen ovat edellytyksiä niin muutoksissa mukana pysymiselle kuin uudistumisen johtamiselle.

Ylimmän johdon uracoaching

Kuka olet ja mihin tähtäät? Hallitsetko omaa elämääsi ja tiedätkö mitä siltä odotat? Kun hetki on oikea pysähtyä kysymysten äärelle, prosessissa sparrarina ja coachina toimii kokenut ylimmän johdon uravalmentaja.

Ylimmän johdon valmennusratkaisumme on aina täysin räätälöity johtajan omien tarpeiden mukaiseksi. Vahvan oman coaching-osaamisemme, mentoroinnin ja sparauksen lisäksi tarjoamme verkostomme kautta palveluita myös hyvinvointiin, yrittäjyyteen, hallitusammattilaisuuteen tai koko-/osa-aikaiseen eläkkeelle siirtymiseen.

Löydät meistä itsellesi uracoachin tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa, sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.