Ylimmän johdon coaching on tavoitteisiisi räätälöity henkilökohtainen ohjelma

Oletko saanut nimityksen ylimmän johdon tehtävään, ja edessäsi on ratkaisevat 100 päivää? Tai saanut vetääksesi yrityksen kannalta kriittisen strategisen hankkeen? Tai kenties olet uuden johtamishaasteen edessä? Miten otat haltuun uuden johtoryhmän tai tiimin?

Ylimmän johdon business coaching auttaa sinua kasvamaan johtajana ja saavuttamaan tavoitteesi

Tulevaisuuden johtaja toimii proaktiivisesti ja osaa johtaa itseään eri tilanteissa ja toimintaympäristöissä. Menneestä kertynyt kokemus eivät ehkä enää olekaan avainasemassa, vaan tärkeämpää on kyky uudistaa omaa ajattelua ja kehittää johtajuuttaan. Ajattelun haastaminen ovat edellytyksiä niin muutoksissa mukana pysymiselle kuin uudistumisen johtamiselle.

Coach toimii ajattelukumppaninasi haastamalla olemassa olevia uskomuksia, oivalluttamalla ja sparraamalla. Business coaching auttaa sinua asettamaan itsellesi merkitykselliset tavoitteet ja pääsemään niihin.

Ylimmän johdon uracoachingin avulla otat seuraavan askeleen urallasi

Kuka olet ja mihin tähtäät? Hallitsetko omaa elämääsi ja tiedätkö mitä siltä odotat? Kun hetki on oikea pysähtyä kysymysten äärelle, prosessissa sparrarina ja valmentajana toimii kokenut ylimmän johdon uracoach.

Annatko tälläkin hetkellä parastasi yrityksellesi tai omalle työurallesi? Riittääkö motivaatiosi? Löydät meistä itsellesi uracoachin tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa, sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.Ylimmän johdon valmennusratkaisumme on aina täysin räätälöity johtajan omien tarpeiden mukaiseksi. Vahvan oman coaching-osaamisemme, mentoroinnin ja sparrauksen lisäksi tarjoamme verkostomme kautta palveluita myös hyvinvointiin, yrittäjyyteen, hallitusammattilaisuuteen tai koko-/osa-aikaiseen eläkkeelle siirtymiseen.