Uracoaching ja uravalmennusUracoaching ja uravalmennus

Yksilölliset valmennusratkaisut työsuhteen päättyessä  – uracoaching/uravalmennus

Löydät meistä itsellesi uracoachin tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa, sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.

Uravalmennus on yksilöllisesti räätälöity ratkaisu

Uravalmennuksen keskiössä on itsetuntemuksen kirkastaminen, urakehitysmahdollisuuksien etsiminen sekä hyvän henkilökohtaisen ratkaisun löytyminen. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat kaikilla hyvin erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme valmennuksen sisällön ja keston yksilöllisesti. Valmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta, oman tilanteen käsittelystä ja tavoitteen asettamisesta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk ja sisältää henkilökohtaisen valmentajan tapaamiset koko keston ajan. Lisäksi henkilökohtaisen tavoitteen mukaan yksilöllinen ratkaisu voi sisältää asiantuntijatukea esimerkiksi oman henkilökohtaiseen työhaun tukemiseen, talent kartoitukseen, johtajana kehittymiseen, osaamisen brändäykseen, hyvinvointiin, yrittäjyyteen tai osaamisen kehittämiseen koulutuksen avulla.

Viemme sinut läpi muutoksen

Olemme muutoksen johtamisen ammattilaisia ja tiedämme mitä tarvitset muutosprosessisi eri vaiheissa. Oma henkilökohtainen uravalmentajasi tukee ja sparraa sinua tavoitteiden kirkastamisessa, eri tukimuotojen valinnassa ja toimintasi suunnittelussa. Sinä vastaat tuloksista, mutta me vastaamme valmennusprosessin johtamisesta kohti tavoitettasi.

Uravalmennuksen alussa valmennettaviemme mielessä liikkuu mm. näitä kysymyksiä (klikkaa kysymyksiä lukeaksesi lisää):

1. Miten tässä näin kävi?

2. Miten pääsen uuteen työhön kiinni nopeasti?

3. Miten onnistun vaihtamaan alaa?

4. Miten uudistun ja löydän itselleni merkityksellisen ratkaisun?

5. Tiedän millaiseen rooliin soveltuisin parhaiten. Osaanhan markkinoida ja tunnistaa tarpeeksi omaa osaamistani?

Eri alojen asiantuntijat tukenasi

Henkilökohtainen uravalmentaja haluaa monipuolistaa ajatteluasi – auttaa sinua näkemään erilaisia näkökulmia ja olemaan avoin erilaisille vaikutteille. Uracoachingprosessin tuloksena pystyt tekemään laadukkaita päätöksiä ja priorisoimaan tekemistäsi oikeisiin asioihin. Valmentajillamme on pitkä kokemus uracoachauksesta, kokemusta myös muista tehtävistä liike-elämässä ja he ovat kaikki sertifioituja coacheja.

Yksilöllisesti räätälöidyt valmennusratkaisut edellyttävät vastaamista monenlaisiin työelämän tavoitteisiin ja siksi ratkaisuja tuottamassa on mukana myös kokeneita mentoreja sekä asiantuntijoita ja valmentajia liittyen henkilöbrändäykseen, hyvinvointiin, eläkkeelle siirtymiseen, yrittäjyyteen.

Kumppaneitamme:

 

 

Kiinnostuitko uracoachingista?

Ota yhteyttä, sovitaan sinulle sopiva valmennuskokonaisuus.

 

 

Jaa sisältö: