Business coaching Lue lisää
Uracoaching Lue lisää
Talent coaching Lue lisää
Ylimmän johdon business coaching Lue lisää

Coaching haastaa johtajasi kehittymään ja kasvamaan

Me uskomme, että jokainen johtaja ansaitsee luottoihmisen, pallottelukaverin, jonka kanssa haasteet ja muutokset on helpompi kohdata. Yksilöllinen coaching on johtajalle lahja, joka maksaa itsensä monin verroin takaisin: panostukset johtajaan näkyvät yrityksessäsi kasvuna, parempana työhyvinvointina ja kykynä uudistua.

Muuta asenteet ja ajatukset kasvun teoiksi

Mitkä ovat ne asenteet ja ajatusmallit, jotka ohjaavat sinua johtajana? Coaching-palvelujemme tavoitteena on muuttaa ajatuksesi ja asenteesi teoiksi, joilla voit tukea yrityksesi liiketoimintaa tai kehittyä työtehtävissäsi.

Business Coachingissa ammattivalmentajasi haastaa ja kyseenalaistaa niitä ajatusmalleja ja asenteita, jotka ovat tavoitteidesi tiellä. Ajatusten raikastamisen lisäksi joskus tarvitaan rohkaisua, esimerkiksi itseluottamuksen lisäämiseksi.

Uracoaching sopii sinulle, kun työsi ottaa uuden, usein vielä tuntemattoman suunnan – nykyisessä tai uudessa työpaikassasi. Uracoachimme auttaa sinua suunnittelemaan työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa. Kanssamme kehität työelämävalmiuksia ja saat pitkäjänteistä tukea työtehtävissäsi ja urallasi kehittymiseen.

Talent coaching auttaa ponnistamaan tehtävissäsi uudelle tasolle. Me autamme  tuomaan esiin potentiaalisi ja kanavoimaan sen työtehtävissäsi oikein. Coaching-prosessi kirkastaa omat vahvuudet ja tekijät, jotka vaikuttavat työssä innostumiseen ja siinä menestymiseen.