Uravalmennus ja työnhakuvalmennus – tukea tulevan suunnan ja uran miettimiseen

Onko tulevaisuutesi suunta selkeä vai kaipaatko suunnitelmiisi kirkastusta? Tunnetko motivaattorisi, osaamisesi ja vahvuutesi, ja osaatko tuoda niitä esiin sopivalla tavalla oikeita reittejä? Mitä mittariisi kertyneestä osaamisesta voit hyödyntää sellaisenaan tai sovellettuna työssä jota etsit? Mitkä persoonasi piirteet tai ajattelun ja asioiden hahmottamisen taipumuksesi ovat sellaisia, joille on kysyntää? Kenelle ja mihin kanaviin sinun kannattaa työnhakusi kohdistaa?

Työnhaku- ja uravalmennuksessa löydät vastauksia edellä mainittuihin kysymyksiin etsiesssäsi uutta työtä tai muuta henkilökohtaisesti hyvää ratkaisua jäsentyneesti ja järjestelmällisesti.

Uravalmennuksen hyödyt: jäsennä työnhakuasi ja nopeuta uuden työpaikan löytymistä

Työnhaku- ja uravalmennuksen anti kantaa pitkälle. Saat hyvät valmiudet uuden työpaikan pohtimiseen, ja kattavat tiedot ja taidot tämän päivän työnhakumenetelmiin, -kanaviin sekä -tapoihin. Tunnistat omat vahvuutesi ja osaamisesi ja teet toimintasuunnitelman työnhakuun. Rakennat CV:n ja hakemukset sekä harjoittelet haastattelutilanteita, myös videolla. Näin saat konkreettisen työnhaun käyntiin nopeasti​,  ja työllistyt nopeammin omaa tavoitettasi ja taitojasi vastaavaan tehtävään.

Asuinpaikallasi ei ole merkitystä – järjestämme valmennusta ympäri Suomea.

Mitä sanovat uravalmentajamme?

Lue uravalmennus-aiheiset blogikirjoituksemme tästä linkistä