Uracoaching kirkastaa sitä kuka olet ja mihin tähtäät

Uracoaching eli uravalmennus on yksilöllisesti räätälöity ratkaisu, jonka keskiössä on itsetuntemuksen kirkastaminen, urakehitysmahdollisuuksien etsiminen sekä hyvän henkilökohtaisen ammatillisen uraratkaisun löytyminen.

Uracoachingissa keskitytään oman osaamisen ja uran suunnitteluun: miten rakennan ja johdan omaa, itselleni merkityksellistä ja sopivaa työelämää. Uracoachaukseen tultaessa työsuhde voi olla päättynyt ja coachingin avulla kartoitetaan uravaihtoehtoja ja rakennetaan konkreettinen toimintasuunnitelma kohti uutta ratkaisua. Työtehtävät voivat muuttua työpaikan sisälläkin: tämä tilanne on monessa yrityksissä todellinen, kun työtehtäviä häviää ja uusia syntyy. Uusia työpolkuja on rakennettava. Uracoaching tukee henkilöstön liikkuvuutta, talent mobilityä, vaikka työsuhteet eivät olisi katkolla.

Henkilökohtainen uravalmentajasi tukee ja sparraa sinua tavoitteiden kirkastamisessa ja toimintasi suunnittelussa sekä auttaa prosessin räätälöinnissä.

Räätälöity uravalmennus tukee kehittymistäsi

Omat tavoitteet ovat kaikilla erilaisia tilanteesta ja työuran vaiheesta riippuen. Siksi räätälöimme valmennuksen sisällön ja keston yksilöllisesti. Valmennus lähtee aina liikkeelle tilannekartoituksesta ja tavoitteen asettamisesta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk. Valmentajillamme on pitkä kokemus uracoachauksesta, kokemusta myös muista tehtävistä liike-elämässä ja he ovat kaikki sertifioituja coacheja.

Sinulle räätälöity ratkaisu voi sisältää tukea johtajana kehittymiseen, osaamisen brändäykseen, hyvinvointiin, yrittäjyyteen tai osaamisen kehittämiseen koulutuksen avulla. Jos tavoitteena on työpaikan vaihto, huomioimme kokonaisuudessa työnhakuun tarvittavan tuen.

Löydät meistä itsellesi valmentajan tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti.

Ylimmän johdon uracoaching-ratkaisuista löytät tietoa täältä.