Talent management -mallit ja -prosessit
Talent development Lue lisää
Talent coaching Lue lisää
Potentiaali- ja kehitysarviot

Talent management – vapautamme yrityksessäsi piilevän potentiaalin

Henkilöstön tunteminen on yrityksellesi paitsi menestystekijä myös erinomaisen työnantajuuden edellytys. Yksi tärkeimmistä johtoryhmän ja HR:n työkaluista onkin talent management, eli strategiaa tukevien osaamisten tunnistaminen ja arviointi.

Löydä, kehitä ja ylläpidä osaamista

Yrityksesi menestys kulkee käsi kädessä sen kanssa, kuinka hyvin se osaa tunnistaa huippuosaamisen ja johtaa sitä. Talent management on ratkaisumme tähän haasteeseen: autamme yritystäsi kehittämään ja ylläpitämään osaamista sekä tekemään systemaattista avainhenkilösuunnittelua. Luomme yhdessä yrityksesi kanssa tarvittavat talent management -prosessit ja avainpotentiaalin kriteeristön, jotka auttavat luokittelemaan osaajanne.

Työmme jälkeen yrityksessäsi osataan tunnistaa paremmin yksilöiden potentiaali, rakentaa henkilökohtaisia kehityspolkuja sekä kehittää valittuja kompetensseja monipuolisesti.

Täsmävalmennuksia avainpotentiaalin osaamisen kehittämiseen

Yhdistymisemme Hanken & SSE Executive Educationiin syventää myös talenttien kehittämiseen liittyvää tarjontaamme. Voimme yhdistää ratkaisuihimme avainpotentiaalin elinikäisen oppimisen tueksi monenlaisia, esim. strategiaan tai johtajuuteen liittyviä valmennuksia tai ohjelmia, jotka tähtäävät jonkin erikoisalueen vahvistamiseen. Esimerkkeinä näistä ovat mm. Hanken EMBA, MBA Highlights tai Business Economics for Engineers. Tutustu koko laajaan valikoimaamme Hanken & SSE Executive Educationin sivuilta.