Paikannamme strategiset kyvykkyytenne

Johtaja, muistatko enää, miksi sinun organisaatiosi voittaa kilpailijat? Jos yrityksesi kilpailuvaltit ovat himmentyneet arjen pyörityksessä ja strategia näyttää pölyä keräävältä paperilta, on aika kirkastaa ne kanssamme.

Valitse strategiseen uudistumiseen aito kumppani

Parhainkin strategia toimii vain silloin, kun se on rakennettu oikein valituille ja hyvin johdetuille vahvuuksille. Tässä me olemme ammattilaisia. Paikannamme strategiset kyvykkyydet, joiden avulla nousette alanne ykkösiksi, ja annamme työkaluja kyvykkyyksien menestyksekkääseen johtamiseen.

Strateginen uudistuminen on jatkuvaa kasvua ja kehittymistä ja edellyttää siksi näkemyksellistä johtamista. Siinä ei tarvitse jäädä yksin. Me varmistamme kyvykkyyksien pitkäjänteisen ja ketterän kehittämisen yhdessä yrityksesi johdon kanssa.

Yhdistymisemme Hanken & SSE Executive Educationiin syventää ratkaisutarjontaamme

Strategisten kyvykkyyksien määrittelytyömme lähtee asiakasyrityksen missiosta, visiosta ja purposesta sekä strategisista valinnoista. Teemme prosessin aluksi monipuolisen lähtötilanneanalyysin, jonka pohjalta kyvykkyyksiä lähdetään rakentamaan.  Kokoamme laajasta asiantuntijaverkostostamme työhön kulloiseenkin tilanteeseen sopivan, asiakkaan mukaisen tiimin.