Strategisten osaamisten konsultointi
Osaamisen johtamisen valmennus Lue lisää
Osaamisen arviointi, osaamiskartat ja 360-arvioinnit Lue lisää

Opi osaamisen johtajaksi kanssamme

Tiedätkö, onko yrityksessäsi jokainen mies ja nainen oikealla paikallaan? Kun ihmiset saavat käyttää työssään laajasti osaamistaan, he alkavat kukoistaa. Panostukset osaamisen johtamiseen näkyvät työntekijöiden hyvinvoinnin lisäksi koko yrityksessä: valjastamalla osaamisen oikein yrityksesi kyky kasvaa ja uudistua moninkertaistuu.

Anna työntekijöillesi mahdollisuus loistaa

Ei ole itsestäänselvää, että työntekijäsi ovat juuri niissä rooleissa, joissa heillä on edellytykset menestyä ja tukea liiketoimintaasi parhaiten. Siksi onkin tärkeää, että tunnistat kyvykkyydet organisaatiotasolla ja rakennat suunnitelman niiden kehittämiseksi. Näin jokainen työntekijä ja tiimi saa tarvitsemansa tuen kehittyä kohti parastaan.

Hyvä kumppani on tässä työssä korvaamaton. Kartoitamme yrityksesi osaamisen, löydämme tulevaisuuden osaamistarpeet ja nostamme esiin yrityksesi piilevät lahjakkuudet. Yhdessä luomme toimintatavat ja rakenteet, jotka pitävät huolen siitä, että jokainen työntekijäsi voi loistaa työssään – oikealla paikallaan.

Ratkaisuja elinikäisen oppimisen tueksi

Yhdistymisemme Hanken & SSE Executive Educationiin syventää myös osaamisen kehittämiseen liittyvää tarjontaamme. Voimme koota ratkaisuihimme elinikäisen oppimisen tueksi monenlaisia valmennuksia eri liiketoimintojen tarpeisiin.

Koko valmennusohjelmavalikoimastamme löydät tietoa tarkemmin Hanken & SSE:n sivuilta.