JohtoryhmävalmennusJohtoryhmävalmennus

Johtoryhmävalmennus ja johtoryhmätyöskentely

Yritys haluaa varmistaa, että johtoryhmän toiminta on niin laadukasta ja hyvää, että yritys menestyy. Menestyksekäs johtoryhmätyöskentely edellyttää jatkuvaa ajattelun haastamista sekä johtoryhmän jäsenten piilevien voimavarojen tunnistamista ja käyttöönottoa. Johtamisen merkitys korostuu entisestään, kun liiketoiminta kohtaa haasteita. Tällöin tarvitaan selkeää strategiaa ja suuntaa sekä taitoa innostaa henkilöstö mukaan muutoksiin.

 

Tarjoamme yritysten käyttöön monipuolisen valikoiman johtoryhmien kehittämisen instrumentteja

Rakennamme valmennukset yksilöllisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa. Kartoitamme lähtötilanteen ja aloitamme uusiutumisen workshop-päivien avulla. Valmennuskokonaisuuden läpikäytyään johtoryhmät pystyvät varmistamaan toimintansa tarkoituksenmukaisuuden ja tehokkuuden sekä sen jäsenten parhaiden voimavarojen hyödyntämisen. Seuraamme edistymistä myös valmennuksen jälkeen.

Valmennuksissamme kiinnitämme huomiota johtoryhmien toimintaedellytyksiin, dynamiikkaan, kokouskäytäntöihin ja tuloksellisuuteen.

Asiakkaamme ovat arvostaneet ulkopuolisten tuomia objektiivisia näkemyksiä toiminnan kehittämiseen, ja kokeneet prosessin tiivistäneen ja parantaneen yhteishenkeä. Tämä on luonut myös edellytykset avoimelle keskusteluilmapiirille ja kommunikaation paranemiselle.

Saat lisätietoja kaikilta asiakkuusjohtajiltamme ja valmentajiltamme sekä numerosta 010 832 0500.

 

Jaa sisältö: