Johda itseäsi

Itseään voi johtaa vain, jos tuntee itsensä. Mitä osaa, mikä motivoi ja millaiset arvot itseä ohjaavat.

Hyvän itsetuntemuksen perustalle tehty sopiva yhdistelmä visiota, tavoitteita, haaveita ja realismia rakentuu toimintasuunnitelmaksi. Etene suunnitelmallisesti ja peilaa edistystä tavoitteisiin ja kokonaistilanteeseesi. Ideoi ja sparraa suunnitelmaasi ja suuntaasi luottokumppanin, vaikkapa uracoachin kanssa.

Autamme sinua tunnistamaan mistä sytyt

Autamme sinua tunnistamaan mistä sytyt, miten johdat itseäsi kohti motivaatiosi mukaista työtä ja tulevaisuutta, säilytät innostuksesi, voit hyvin ja saat tuloksia aikaan.

Tunnistamalla sisäiset motivaatiotekijäsi ja hyödyntämällä niitä työsi ja tehtäväkenttäsi kehittämisessä varmistat hyvän vireen ja innostuksen myös jatkuvien muutosten keskellä.

Vahvista sekä tärkeitä ydinosaamisiasi että toimialaasi, yritykseesi tai tulevaisuuden urahaaveisiisi liittyvää tietämystä. Monissa rooleissa odotetaan venymistä kahteen suuntaan. Sen lisäksi, että henkilö tuntee oman erikoisalansa, vaaditaan myös kykyä ymmärtää muita osaamisalueita ja hyödyntää niitä omassa työssään.

Itsensä johtamisen taidot tarpeen työelämän muutoksissa

Muutosten ja murroksen keskellä tarvittavia yksilön metataitoja ovat mm. oman työn organisointi, ajan ja energian johtaminen, omasta kehittymisestä huolehtiminen, oppimisen oppiminen, omien verkostojen rakentaminen ja niissä toimiminen.

Kun hetki on oikea pysähtyä näiden aiheiden äärelle, prosessissa sparrarina ja coachina toimii kokenut valmentaja.

  • Miten johdan itseäni paremmin?
  • Miten käytän aikaani ja suuntaan tekemistäni?
  • Miten huolehdin urakehityksestäni?
  • Miten varmistan osaamiseni ajantasaisuuden ja johdan uraani oikeaan suuntaan?
  • Kuinka rakennan verkostoja ja teen niissä töitä?

Kysy lisää sinun tilanteeseesi sopivasta sparraustuesta.