Johtoryhmä­­valmennus Lue lisää
Esimies­valmennus Lue lisää
Business coaching Lue lisää
Itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus Lue lisää

Kehity kanssamme vaikuttavaksi johtajaksi

Digitalisaatio ja muut megatrendit moukaroivat meille kaikille tuttua työelämää. Isojen ja globaalien myllerrysten lisäksi yrityksiin vaikuttavat monet pienemmät muutokset, jotka tapahtuvat toimialan tai organisaation sisällä. Vaikka tulevaisuus on epävarma, varmaa on se, että ihminen ja ihmisten johtaminen tulevat olemaan jatkossakin avain menestykseen.

Matka vaikuttavaan johtamiseen on yrityksesi näköinen

Johtamistyylejä on yhtä paljon kuin johtajia, mutta vaikuttavuuden tulisi yhdistää niistä jokaista. Vaikuttava johtaja tuntee omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja osaa muuntaa johtamistaan tilanteiden ja henkilöiden mukaan. Keskustelu ja osallistaminen ovat vaikuttavan johtamisen ytimessä.

Johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksessamme selkeytämme, mistä vaikuttavuus syntyy ja annamme työkaluja vaikuttavuuden lisäämiseksi. Kykyjen lisäksi johtamisessa on kyse asenteista, joiden tarkastelulla ja työstämisellä voimme avata monia lukkoja.

Matka vaikuttavaan johtajuuteen on jokaisen kohdalla erilainen, ja siksi huomioimme aina yrityksesi tilanteen, strategian ja liiketoimintaympäristön vaatimukset. Varmistamme työmme vaikuttavuuden päättämällä yhdessä tavoitteet ja tekemällä kanssasi tiivistä yhteistyötä. Varmistamme uuden läpiviennin sekä henkilökohtaisilla business coaching -prosesseilla että työstämällä uudistuksia ryhmissä coachingin keinoin.

Uutta ratkaisuissamme

Yhdistymisemme Hanken & SSE Executive Educationiin syventää ja monipuolistaa ratkaisutarjontaamme. Laajan ja kansainvälisen verkostomme kautta pystymme tarjoamaan entistä paremmin akateemista näkemystä ja monenlaista uutta osaamista osaksi ratkaisujamme. Laajentuneesta ratkaisuvalikoimastamme hyötyvät niin johtoryhmät, esimiestiimit kuin yksittäiset esimiehet.