Henkilökohtainen kehittyminen

Perinteiset tavat tehdä ja arvottaa työtä ovat murroksessa.  Status ja ulkoiset tekijät eivät enää riitä. Työltä halutaan ja haetaan merkityksellisyyttä ja yksilöllisyyttä, usein ajasta, paikasta ja sopimuksista vapaana. Työurien sijaan merkityksellinen työ ja yksilölliset urapolut erilaisissa verkostoissa tai yrittäjänä kasvattavat asemaansa. Urasta tehdään portfolio.

Meille, jokaiselle työntekijälle, muutokset näyttäytyvät tarpeena uudistaa osaamistamme. Sitä, minkä olen kokenut ydinosaamisekseni aikaisemmin, ei tulevaisuuden työelämässä välttämättä enää tarvita.

Oman työelämäkaaren aktiivinen johtaminen onkin taito, jota tarvitaan nopeasti muuttuvassa työelämässä.

Ammatillisen kasvun sparrarina kokenut uravalmentaja

Yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöity uravalmennus tukee henkilökohtaista ammatillista kasvuasi ja tarjoaa pysähtymishetken. Kasvu, kehittyminen ja hyvinvointi edellyttävät, että tiedät kuka olet, mitä uutta haluat löytää, minne olet matkalla, mitä työelämässä tapahtuu ympärilläsi ja mitä merkityksellinen työ tarkoittaa sinulle. Sen jälkeen on aika käydä käsiksi kysymykseen ”miten” ja muuttaa aikomukset toimenpiteiksi.

Löydät meistä itsellesi uracoachin tilanteisiin, joissa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa, sekä lähteä kulkemaan tavoitteellisesti uutta kohti:

Uracoaching Lue lisää
Ylimmän johdon uracoaching Lue lisää
Talent coaching Lue lisää
Itsensä johtaminen Lue lisää