PalvelutPalvelut

Vaikuttavia ratkaisuja kasvun, uudistumisen ja muutostilanteiden tueksi

Vauhditamme asiakkaittemme kasvua tarjoamalla vaikuttavia ratkaisuja muutoksen läpivientiin ja johtamiseen. HRM Partnersin asiantuntijapalvelujen teemoja ovat strategiset kyvykkyydet ja talent management, vaikuttava johtaminen ja esimiestyö, sekä itsensä johtaminen ja muutosjohtaminen. Keskeisiä palveluitamme ovat valmennukset, ura- ja business coaching sekä outplacement. HRM Partners on auttanut yli 1000 yritystä ja 30 000 ihmistä uriensa eri vaiheissa viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana.

Valmennuksemme rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on monipuolisen asiantuntijajoukkomme avulla haastaa yrityksen käytäntöjä, asenteita ja toimintamalleja sekä antaa tilaa uusille oivalluksille. Edistämme ja helpotamme muutos- ja sopeutumistyötä ratkaisukeskeisellä otteella.

Tarjoamme asiakkaillemme kykyä saavuttaa entistä parempia tuloksia erinomaisen johtamisen kautta. Työstämme uutta ajattelutapaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tähtäämme tämän kautta parempaan johtajuuteen.  Sitoudumme palvelujemme vaikuttavuuteen ja olemme aidosti läsnä.

Me haastamme ja ravistelemme – rakentavasti ja yksilöllisesti.

 

Tutustu ratkaisuihimme tarkemmin:

Strategiset kyvykkyydet

Johtamisen kehittäminen:

johtoryhmät

esimiehet

Strategisen osaamisen johtaminen ja kehittäminen

Uudistuksen ja muutoksen johtaminen

Outplacement- ja irtisanomistilanteet

Yksilölliset ratkaisut uudistumiseen

Business coaching yksilöiden ja tiimien kehittämisessä

 

Valmennamme myös kansainvälisesti

Meillä on valmius palvella asiakkaitamme myös Keski-Euroopassa, esim. Benelux-maissa ja Saksassa. Esimerkkejä tällaisista palveluistamme ovat

  • potentiaali- ja talent-kartoitukset
  • erilaiset coaching-prosessit
  • johdon ja esimiesten valmennukset
  • kansainvälisten kehitysohjelmien lokalisointi

 

Kansainvälisen Arbora-kumppaniyritysverkostomme kautta toimimme myös muilla mantereilla.

 

Jaa sisältö: