Vaikuttavia ratkaisuja kasvun, uudistumisen ja muutostilanteiden tueksi

Tulevaisuuden rakentaja pohtii murroksen keskellä, minkälaista osaamista uudistuminen edellyttää, ja kuinka osaamisen johtamista tuetaan. Millainen organisaatiokulttuuri tukee jatkuvaa uudistumista ja oppimista ja miten sitä vahvistetaan. Millaista johtamista ja esimiestyötä uudistuminen edellyttää? Miten yksilötasolla rakennetaan merkitykselliset urapolut nykyisestä tulevaan huomioiden henkilökohtainen työelämänkaari ja oman uran johtaminen?

Me HRM Partnersilla vauhditamme asiakkaittemme kasvua tarjoamalla vaikuttavia ratkaisuja uudistumiseen, kasvuun ja muutostilanteisiin. Työmme pohjaa aina asiakkaan liiketoimintastrategiaan ja huomioi muuttuvan toimintaympäristön.

Tekemisemme punaiset langat ovat merkitys ja vaikuttavuus

Ei riitä, että oli kiva valmennus. Me puhumme valmennuksen vaikuttavuudesta vasta sitten, kun valmennukseen osallistuneen henkilön käytös muuttuu ja muutos vaikuttaa myös hänen ympäristöönsä.

Arvostamme aitoja kohtaamisia ja haluamme kohdata ihmisen ihmisenä, rehellisesti, avoimesti, luonnollisesti. Uskomme, että ihmisissä on enemmän potentiaalia ja mahdollisuuksia kuin mitä he itse tietävät.

Haastamme ja ravistelemme – rakentavasti ja yksilöllisesti. Autamme yrityksiä sekä ihmisiä uudistumisessa kohti parempaa ja merkityksellisempää työelämää.

Toimimme ympäri Suomea, ja Arbora-kumppaniyritysverkostomme kautta toimimme myös kansainvälisesti.

Tutustu palveluihimme:

Strategiset kyvykkyydet Lue lisää
Johtamisen kehittäminen Lue lisää
Osaamisen johtaminen Lue lisää
Talent management Lue lisää
Yksilölliset coaching-palvelut Lue lisää
Outplacement ja sopeutustilanteet Lue lisää
Hanken & SSE Executive Education Lue lisää