PalvelutPalvelut

Onko yrityksesi muutoksen tai kehityksen tarpeessa?

Vauhditamme asiakkaittemme kasvua tarjoamalla vaikuttavia ratkaisuja muutoksen läpivientiin ja johtamiseen. HRM Partnersin asiantuntijapalvelujen teemoja ovat strategiset kyvykkyydet ja talent management, vaikuttava johtaminen ja esimiestyö, sekä itsensä johtaminen ja muutosjohtaminen. Keskeisiä palveluitamme ovat valmennukset, ura- ja business coaching sekä outplacement. HRM Partners on auttanut yli 1000 yritystä ja 30 000 ihmistä uriensa eri vaiheissa viimeisten kahdenkymmenen vuoden aikana.

Tutustu tarkemmin:

Strategiset kyvykkyydet ja talent management

Business coaching yksilöiden ja tiimien kehittämisessä

Esimiesten kehittäminen

Johtoryhmän kehittäminen

Outplacement- ja irtisanomistilanteet

Uudistusten ja muutosten läpivienti

Valmennuksemme rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Tavoitteenamme on monipuolisen asiantuntijajoukkomme avulla haastaa yrityksen käytäntöjä, asenteita ja toimintamalleja sekä antaa tilaa uusille oivalluksille. Edistämme ja helpotamme muutos- ja sopeutumistyötä ratkaisukeskeisellä otteella.

Tarjoamme asiakkaillemme kykyä saavuttaa entistä parempia tuloksia erinomaisen johtamisen kautta. Työstämme uutta ajattelutapaa yhdessä asiakkaidemme kanssa ja tähtäämme tämän kautta parempaan johtajuuteen.  Sitoudumme palvelujemme vaikuttavuuteen ja olemme aidosti läsnä.

Me haastamme ja ravistelemme – rakentavasti ja yksilöllisesti.

 

 

Jaa sisältö: