Valmennan liiketoiminta- ja henkilöstöjohtoa strategisesta johtamisesta ja kyvykkyyksistä

Työni teemoina ovat strateginen johtaminen, strategiset kyvykkyydet sekä kyvykkyyksien ja osaamisen kehittäminen muuttuvassa ja usein globaalissa toimintaympäristössä. Valmennuksissani haastan johtoa ja johtoryhmiä tunnistamaan strategiset kyvykkyytensä ja sparraan niiden kehittämisessä. Henkilöstöjohtoa tuen strategia- ja liiketoimintalähtöisyyteen. Valmennuksissani hyödynnän omaa tutkimustani ja käytännön kokemustani, käytän erilaisia fasilitointimenetelmiä ja pyrin konkreettisiin lopputulemiin.

Olen toiminut HRM Partnersissa syyskuusta 2016. Sitä ennen toimin Aalto University Executive Educationissa johtajana ja kouluttajana, ja Aalto-yliopistossa tutkijana. Ennen väitöstutkimustani toimin yli kymmenen vuoden ajan markkinointi- ja johtotehtävissä L’Oréalilla Suomessa ja Ranskassa.

Kauppatieteiden tohtori, Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu, Johtamisen laitos, 2013.

Väitöskirja Capability Development within the Multinational Corporation on valittu vuoden väitöskirjaksi Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa ja viiden parhaan joukkoon kansainvälisessä väitöskirjakilpailussa Academy of Management-konferenssissa. Lisäksi se on palkittu Suomen Ulkomaankaupan Edistämisrahaston tunnustuspalkinnolla.

Asiakkaat arvostavat asiantuntemustani sekä innostavaa valmennusotettani. Kollegojen mukaan olen ammattilainen, joka kantaa paloa työtään kohtaan ja jakaa sitä myös muille.

 

Työlläni on merkitystä, kertoo Paula