Johtoryhmien ja esimiesten kehittäminen yksilöllisesti tai ryhmänä. Asiakastyö ja myynti on keskeinen osa työtäni. Samoin omien palvelujemme kehittäminen.

Useimmiten työskentelen yrityksen esimiesten  ja johdon kanssa ja pyrin tapaamisissamme varmistamaan, että he kehittyvät  ja saavat työkaluja ja uusia ajatuksia oman johtamistyönsä tueksi. Otteeltani  olen vuorovaikutteinen  ja  uusia menetelmiä kokeileva.  Coaching ja monipuolinen  fasilitointi ovat taitojani ohjata erilaisia tilanteita.

Olen toiminut HRM Partnersissa vuodesta 2002  valmentajana, kehittäjänä ja esimiehenä.  Aiempi kokemus monipuolisissa HR-tehtävissä vakuutus- ja it-alalla.

Psykologian maisteri, Helsingin Yliopisto 1986.

 

Kommentteja asiakkailta:

  • Päivi on monipuolinen ammattilainen, joka vie asioita ripeästi eteenpäin. Valmentajana huumorintajuinen, reipas ja monipuolinen.
  • Keskustelut kanssasi olivat minulle todella arvokkaita ja auttoivat minua nousemaan ”aivan uudelle levelille” työssäni. (Palaute coachattavalta)
  • Tuntuu, että elämään mahtuu ensi kerran vuosiin paljon muutakin kuin työ – ja työstä saan enemmän kiitosta kuin koskaan. (Palaute coachattavalta)

Tutustu tarkemmin: