Tehtäväni on rakentaa merkityksellistä ja antoisaa työelämää niin yksilöiden, kun työyhteisöjenkin näkökulmasta. Haluan, että jokainen voi tehdä ilolla työtä, josta nauttii!

Minä suhtaudun intohimoisesti kasvuun ja kehitykseen. Olen toiminut lähes koko kohta 20-vuotisen urani uramuutostilanteiden, ihmisten toiminnan kehittämiseen ja työyhteisökäyttäytymiseen liittyvien teemojen parissa. Uskon, että jokaisessa ainutlaatuisessa yksilössä piilee potentiaalia, joka voitaisiin valjastaa paremmin sekä yrityksen että henkilön itsensä eduksi. Tämä luottamus yksilölliseen ja yhteisölliseen potentiaaliin vaikuttaa vahvasti valmennustyössäni, johtamisen kehittäjänä sekä ammatticoachina. Pyrin työssäni vaikuttavuuteen ja olen havainnut, että siihen päästään parhaiten joskus hyvin ennakkoluulottomiakin reittejä pitkin.

Olen toiminut HRM Partnersissa vuodesta 2017. Aiemmin toimin Sovelto Oyj:ssä Hyvinvointi ja tuottavuus -osaamisalueen johtavana konsulttina. Tätä edelsi seitsemän vuoden rupeama valmennusyrittäjänä sekä tietokirjailijana. Vahvan henkilöstö- ja organisaatiokehittämisen osaamiseni olen hankkinut työskenneltyäni rekrytointi- ja HRD -tehtävissä mm. Fortumilla, Vaisalassa, VTT:llä sekä Oriola-KD:lla.

Tradenomi (AMK), Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu, 2000. ICF Professional Certified Coach (PCC). Sosiaalipsykologian ja aikuiskasvatustieteen aineopinnot, Helsingin yliopisto. Muutosjohtamisen opintokokonaisuus, Työpsykologian laitos, TKK Laajat opinnot coachingista, persoonallisuusteorioista, fasilitointimenetelmistä, ryhmäkäyttäytymisestä sekä henkilöstötuottavuudesta.

Asiakaan kommentti Katista:

”Katin valmennustyyli on innostava ja tilanteeseen reagoiva.  Hänestä huokuu aito innostus ihmisiin.  Valmentajana hänen kokemuksensa näkyy valmennustilanteessa rohkeutena haastaa ja herätellä ihmisiä myönteisen reippaasti. Hänen tyylinsä on osallistava ja  eikä valmennuksissa tarvinnut pitkästyä.  Valmennusten suunnittelu ja yhteistyö oli hänen kanssaan helppoa ja tilanteen niin vaatiessa, pystyimme reagoimaan nopeastikin tarpeisiimme.”

Tutustu Katiin tarkemmin: