Autan asiakkaitani kasvamaan ja menestymään muutostilanteissa

Työni keskiössä ovat kasvu ja kehittyminen sekä organisaation että yksilön tasolla. Teemoina työssäni ovat usein muutosjohtaminen ja ihmisten johtaminen -miten johdan itseäni, tiimiäni ja organisaatiotani onnistuneesti erilaisissa muutostilanteissa ja uudistusten läpivienneissä. Työelämän ja toimintaympäristön muutokset ovat mahdollisuus uuteen.

Valmennuksissani tuon uusia näkökulmia, oivallutan, rohkaisen sekä tarvittaessa haastan valmennettaviani kulkemaan kohti tavoitettaan niin, että muutokset toteutuvat arjessa ja kasvua tapahtuu. Hyödynnän valmennuksissani coaching-taitojeni lisäksi omaa kokemustani liike-elämästä sekä erilaisia, oivalluttavia fasilitointimenetelmiä.

HRM Partnersilla olen työskennellyt maaliskuusta 2017 asti. Aiempi työkokemukseni on liikkeenjohdon konsultoinnista seniorikonsulttina ja HR-vastuullisena Marketing Clinicillä sekä markkinoinnin johtotehtävistä mm. Unileverillä Suomessa ja Pohjoismaissa. Kokemukseni sisältää myös johtoryhmätyöskentelyä, kansainvälisten strategiahankkeiden vetämistä sekä yli kymmenen vuoden kokemuksen esimiestehtävistä.

Kauppatieteiden maisteri, Helsingin kauppakorkeakoulu 1999.

Asiakkaat arvostavat asiantuntemustani, kykyä ymmärtää heidän tarpeet ja löytää niihin sopivat ratkaisut. Valmennettavien mukaan olen kannustava, tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen. Kollegat kuvaavat minua sanoilla ”lämmin, välittävä ja ammattilainen”

Tutustu tarkemmin