Tehtäväni ja henkilökohtainen missioni on kehittää suomalaista työelämää ja johtamista inhimillisellä tavalla tehokkaammaksi ja toimivammaksi sekä tehdä suomalaisesta työelämästä entistä merkityksellisempää ja mielekkäämpää niin yksilö-, organisaatio- kuin yhteiskuntatasollakin.

Valmennan yksilöitä, työyhteisöjä ja johtoryhmiä innostavalla, oivalluttavalla ja tehokkaalla tavalla. Autan valmennettaviani määrätietoisesti kohti tavoitteita, jotka ovat tässä hetkessä ja tulevaisuudessa heille itselleen ja heidän organisaatioilleen tärkeitä ja merkityksellisiä. Hyödynnän valmennustyössäni viimeisintä tutkittua tietoa sekä käytännön ymmärrystä ihmisten ja ihmisyhteisöjen toiminnan kehittämisestä. Valmennusmenetelmäni ovat osallistavia ja saavat valmennettavissani aikaan sekä uusia ajatuksia että aktiivista muutosta.

Olen työskennellyt HRM Partnersilla vuodesta 2019 lähtien. Aiempaa työtaustaa minulla on konsultoinnin, valmennuksen ja työpsykologian parista. Olen toiminut mm. työterveyspsykologian ja organisaatiopsykologian liiketoimintojen vetovastuussa useammassa organisaatiossa urani aikana.

Psykologian maisteri, Helsingin yliopisto 2017
Tuotantotalouden diplomi-insinööri, LUT 2020

 

Tutustu Jaakkoon paremmin: