Henkilökohtainen missioni on luoda uudistumiskykyistä, kestävää ja kannattavaa tulevaisuuden työelämää, jonka eläminen on elämisen arvoista yksilöille, ryhmille ja yhteisöille.

Valmennan ja tuotan johtamisen ja kyvykkyyden kehittämisen ratkaisuja liiketoimintalähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella. Erityisalueitani on johtamisen ja osaamisen kehittäminen digitalisoituvissa ja yhä suurempaa itseohjautuvuutta tavoittelevissa toimintaympäristössä sekä johtaminen osana transformaatioprosesseja. Osaamiseni perustuu vankkaan kokemukseen liiketoiminnan HR partnerina toimimisesta useilla toimialoilla kansainvälisissä ja kompleksisissa organisaatioissa. Toinen eritysosaamisalueeni on ammatti-coaching, jossa käytän syväluotaavia ontologisia coaching-menetelmiä ja työkaluja, jotka tähtäävät perustavanlaatuiseen ja pysyvään muutokseen yksilöiden, tiimien ja johtoryhmien ajattelumalleissa ja tavoissa toimia. Tekemisessäni yhdistyy arvostava ihmiskeskeisyys ja tiedostava tuloksellisuus.

Olen toiminut HRM Partnersissa vuodesta 2019. Sitä ennen Tiedolla HR Business Partnerina eri globaaleissa liiketoimintayksiköissä sekä organisaation sisäisenä business coachina ja coaching-palvelujen vetäjänä. Ennen Tietoa toimin HR4:lla in-house konsulttina erilaisissa henkilöstöjohtamisen rooleissa asiakasyrityksissä: UPM Kymmene, Componenta, Blyk, CapMan ja Merck.

Valtiotieteiden maisteri, Sosiaalipsykologia, Helsingin yliopisto 2007; Certified Business Coach (ACC), Business Coach Institute, Helsinki ja Academy For Coaching Excellence, Sacramento.

Lue lisää: