Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education tukee yksilöitä ja organisaatioita saavuttamaan täyden potentiaalinsa

Yhdistämme laadukkaissa johdon ohjelmissamme uusimman akateemisen asiantuntemuksen, perusteellisen liiketoimintaymmärryksen ja innovatiiviset pedagogiset lähestymistavat. Verkostomme tuo yhteen parhaat asiantuntijat sekä akateemisesta että yritysmaailmasta. Lopputuloksena saamme aikaan oppimiskokemuksia, joilla on todellisia vaikutuksia asiakkaamme liiketoimintaan.

Meidät perustettiin vuonna 2005 kahden johtavan akkrediotidun pohjoismaisen kauppakorkeakoulun – Hankenin kauppakorkeakoulun ja Tukholman kauppakorkeakoulun (SSE) – yhteisyrityksenä.

Toimimme mm. englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

Seuraavassa esimerkkejä palveluistamme ja valmennusohjelmistamme:

Johdon ja asiantuntijoiden henkilökohtainen kehittyminen

Teemoina mm. strategia, johtajuus ja/tai jonkin erikoisalueen vahvistaminen:

Liikkeenjohto

  • Hanken Executive MBA
  • MBA highlights
  • Integration program business lead –  a fast-track for unemployed academically educated refugees and immigrants into Finnish work life by combining education, mentoring and a 3-month unpaid internship in a company in Finland.

Strategia

  • Business Savvy HR
  • xSell RU
  • Brand X

Talous

  • Controller Performance
  • Accounting Performance
  • Business economics for Engineers

Johtaminen

  • Liquid Leader

Tarjoamme myös laajan valikoiman avoimia valmennuksia ja ohjelmia ruotsiksi. Näiden valmennusten tavoitteena on henkilökohtaisen osaamisen ja yrityksen toimintojen kehittäminen. Lue lisää

Yritysten ja organisaatioiden räätälöidyt kehitysohjelmat

Organisaatioille räätälöidyt kokonaisuudet ovat aina asiakkaan tarpeen, strategian ja liiketoimintahaasteen mukaan suunniteltuja.  Ratkaisumme vaihtelevat lyhyemmistä johtamisen kehitysohjelmista aina pitkän aikavälin strategian kehittämis- ja toteutusprosesseihin. Kiinnitämme erityistä huomiota asiakkaan tarpeen ja lähtötilanteen ymmärrykseen, jotta voimme varmistaa halutun vaikutuksen asiakkaamme liiketoimintaan. Räätälöidyt kehitysohjelmat voidaan toteuttaa paikkakuntariippumattomasti.

Konsultointi

Toteutamme myös erilaisia konsultointiprosesseja tukemaan organisaatiota muutoksessa, sekä HR:ää yrityksen johtamisen kehittämisportfolion luomisessa tai uudelleensuunnittelussa.

Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat pääosin suuria ja keskisuuria kansainvälisiä yrityksiä, joiden pääkonttori sijaitsee Suomessa.

Saamme asiakkailtamme kiitosta juuri heidän tarpeeseensa räätälöidyistä ratkaisuista, sekä siitä, että uskallamme haastaa asiakkaamme. Tutustu referensseihimme

Lue lisää