Miten tästä eteenpäin?

Kone Oyj tukee sinua muutostilanteessa ja tulevan suunnan miettimisessä. Yksilöllinen uravalmennus sen eri osineen toteutetaan yhteistyössä HRM Partners Oy:n ja sen koulutuskumppaneiden kanssa.

Löydät tältä sivulta tietoa lähteville henkilöille suunnitellusta yksilöllisestä uravalmennuksesta. Ilmoittautuminen työnhaun valmennusryhmään tapahtuu myös tämän sivun kautta.

Yksilöllisen uravalmennuksen tavoitteena on tarjota sinulle tukea muutoksen käsittelyssä, antaa sparrausta tulevan suunnan ja uran miettimiseen, oli kyse sitten uuden työn etsimisestä, yrityksen perustamisesta, työllistymistä edistävästä koulutuksesta tai jostakin muusta ratkaisusta.  Tavoitteena on oman tulevan urasuunnan kirkastaminen ja hyvän henkilökohtaisen ratkaisun löytäminen kohtuullisessa ajassa.

Yksilöllisten uravalmennusten toteuttamisesta vastaa HRM Partners, jolla on jo 25 vuoden kokemus ihmisten auttamisessa muutostilanteissa ja uuden työn löytämisessä. Kokeneilta valmentajilta saat myös henkilökohtaista tukea.

Kokonaisuus rakentuu seuraavasti:

1. Infotilaisuus

Infotilaisuudessa tiistaina 25.6. klo 9-12 saat lisätietoa sinulle hyödyllisistä palveluista sekä ohjeita, kuinka toimia ja edetä tässä tilanteessa. Voit myös kysyä sinua askarruttavista asioista, joten tulethan paikalle!

Englanninkielinen infotilaisuus pidetään myös tiistaina 25.6., kello 13-15.

Puheenvuoroja käyttävät HRM Partners Oy ja TE-toimisto. Mukana on myös edustajia eri työttömyyskassoista ja Hyvinkään kaupungilta.

Tilaisuus pidetään Kone Oyj:n tiloissa Hyvinkäällä, Hissikatu 3, Hyvinkää Factory, kokoustila Orchestral

Toinen vastaava infotilaisuus pidetään maanantaina 12.8. klo 9-12 (suomenkielinen info) ja klo 13-15 (englanninkielinen info). Kokoonnumme Kone Oyj:n tiloissa Hyvinkäällä, Hissikatu 3, Hyvinkää Factory, kokoustila Orchestral.

Infotilaisuuteen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

2. Kartoituskeskustelu

Kartoituskeskustelun tarkoituksena on selvittää toiveesi ja tarpeesi. Samalla kartoitamme kiinnostustasi koulutukseen. Keskustelu käydään puhelimitse.  Keskusteluja pidetään alkaen 3.7.2019. Voit jo nyt varata itsellesi sopivan ajan.

Varaa aika kartoituskeskusteluun

3. Työnhakuvalmennus ryhmässä

Työnhakuvalmennuksesta saat sparrausta tulevan urasuunnan miettimiseen sekä hyvät taidot ja tiedot uuden työn hakemiseen.

Valmennus rakentuu etukäteistehtävästä, kahdesta valmennuspäivästä ja niiden välillä omatoimisesta työskentelystä. Valmennuspäivien aikana tehdään mm. henkilökohtainen vahvuuskartoitus, itseanalyysi ja toimintasuunnitelma, työstetään työnhakuun liittyviä tavoitteita, cv:tä, työhakemuksia, verkkoprofiileja (mm. LinkedIn), harjoitellaan työhaastattelutilanteita sekä tutustutaan sosiaalisen median rooliin työnhaussa.

Omatoimisen työskentelyn tueksi saat käyttösi mm. Uraoppaan ja paljon harjoituksia ja videoita sisältävän verkkotyökalun, Työnhaun eValmentajan. Molemmista löydät runsaasti konkreettisia ohjeita tulevan pohtimiseen sekä työnhakutaitojesi ja hakupapereidesi parantamiseen.  Työkalujen avulla voit harjoitella työnhakutilanteita sekä opit etsimään yrityksiä, joihin kannattaa olla yhteydessä työtä etsiessäsi.

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevasta linkistä. Vaihtoehtoisia ryhmiä on kaksi. Valmennuspäivän pituus on klo 9-16 (sis. aamupala, lounas ja iltapäiväkahvi). Valmennus pidetään Hotel Sveitsissä, Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää.

Ryhmä A, valmennuspäivät ke 14.8  ja to 22.8.
Ryhmä B, valmennuspäivät ke 21.8 ja ke 28.8

Ilmoittaudu ryhmävalmennukseen

4. Henkilökohtaiset valmennuskeskustelut

Uravalmentajasi tukee ja sparraa sinua tulevan suunnan pohtimisessa, tuo ulkopuolista näkökulmaa omien ajatustesi tueksi, sekä antaa neuvoja ja vinkkejä tämän päivän työnhakuun. Voit nostaa keskusteluissa esiin juuri sinulle tärkeitä aiheita. Valmennuskeskusteluja on neljä, ja kukin niistä on tunnin mittainen. Keskustelut käydään puhelimitse, Skypellä tai HRM Partnersin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa.

Voit sopia ensimmäisen henkilökohtaisen valmennusajan oman valmentajasi kanssa työnhaun ryhmävalmennuspäivän aikana.

5. Yksilölliset polut

Henkilökohtaisten valmennuskeskustelujen jälkeen voit valita toisen kahdesta vaihtoehdosta:

a. Coaching-keskustelut oman tavoitteen saavuttamiseksi henkilökohtaisen valmentajasi kanssa. Keskustelujen aiheita voivat olla esimerkiksi aktiivinen työnhaun jatkaminen, uuden työn haltuunotto, yrityksen perustaminen tai pohdinta eläkkeelle siirtymisestä. Neljä keskustelua ovat tunnin mittaisia.

b. Työllistymistä tukeva lisäkoulutus esim. liittyen IT-taitoihin, talouteen, projektijohtamiseen tai kielikoulutukseen Markkinointi-instituutin, Wistecin ja kielikoulutuskumppaniemme kurssitarjonnasta. Kuulet vaihtoehdoista tarkemmin infotilaisuudessa. Koulutusvaihtoehtoja tarkennetaan vielä kartoituskeskustelujan perusteella.

6. Pitkäaikainen tuki

Henkilökohtaisten valmennuskeskustelujen jälkeen työnhakusi tuki jatkuu.

HelpDesk on puhelinpalvelu, josta saat tukea työnhakuun liittyviin kysymyksiin elokuun 2020 loppuun asti. Usein keskustelut liittyvät hakemusten tekemiseen, haastatteluun valmistautumiseen tai vaihtoehtojen pohdintaan. Voit varata tunnin puhelinkeskusteluaikoja täältä.

Voit osallistua Työnhaun sparrausfoorumeihin, jotka järjestetään kerran kuussa HRM Partnersin toimistolla Helsingin Lauttasaaressa. Tässä parin tunnin mittaisessa workshopissa käsitellään osallistujien omia päivänpolttavia kysymyksiä ja haasteita työnhakuun liittyen. Saat tukea, neuvoa ja sparrausta työnhakukampanjan ylläpitämiseen. Työnhaun sparrausfoorumit löydät tämän linkin takaa: www.hrmpartners.fi/sparrausfoorumi. Tervetuloa mukaan aina työllistymiseen saakka!

Työnhaun eValmentaja-verkkovalmennusohjelma on käytössäsi 12 kk.

Lisätiedot

Jos haluat lisätietoja tai sinulla on uravalmennuksesta kysymyksiä, voit olla yhteydessä kaisa.uurtamo@hrmpartners.fi.