Ajankohtaista

Minkälainen tuki auttaa irtisanottua?

Me HRM Partnersilla haluamme kuulla irtisanotuksi tulleiden omia kokemuksia. Jos sinut on irtisanottu helmikuussa 2020 tai sitä aiemmin, vastaathan merkittävintä irtisanomisen jälkeistä tukea kartoittavaan lyhyeen anonyymiin kyselyymme.

Lue lisää

Yrityksen tiikeriloikka

Parhaiten muistan esiintyjän sanoneen, että ”mikäli olette aikeissa myydä firmanne, niin aloittakaa valmistelut tätä varten viisi vuotta ennen suunniteltua ajankohtaa. Näin voitte olla ohjaajan paikalla, kun haette teille sopivaa ratkaisua ja kun käytte myyntineuvotteluja”. Vuosi oli 2014. HRM Partnersin yritysjärjestelyprosessi – firman tiikeriloikka – päätettiin onnistuneesti helmikuussa 2020.

Lue lisää

Monimuotoinen kehittäminen ja oppiminen on tullut jäädäkseen

Virtuaalisesti kevään aikana toteuttamiemme valmennusten tavoitteena on mm. organisaatiokulttuurin uudistaminen ja kehittäminen sekä strategialähtöinen esimiestyön kehittäminen. Käynnissä on myös johtoryhmien kehittämishankkeita, kansainvälisiä talent-ohjelmia sekä monta henkilökohtaista kehitysprosessia. Työnhaun workshopit sekä yksilö- ja ryhmäcoaching-prosessit ovat olleet käynnissä keskeytyksettä. Monimuotoinen kehittäminen on tullut jäädäkseen ja huolellisesti suunnitellulla online-kehitysohjelmalla saavutetaan samat tavoitteet kuin perinteisen valmennuksen avulla.

Lue lisää