Ajankohtaista

Coachingista palloseinää ja työkaluja johtamiseen

"Coaching on ollut oppimisprosessi. Lähdin mukaan avoimin mielin. Toivoin, että saisin mahdollisuuden keskustella ja että joku osaisi auttaa sisäistä kasvuani johtajana oikeiden kysymysten avulla. Olen hyödyntänyt oppimaani, kun käydään johtoryhmässä asioita läpi tai kohdatessani ihmisiä käytävällä tai heidän pelikentällään" kertoo toimitusjohtaja Jan Tollet ylimmän johdon coaching-kokemuksistaan.

Lue lisää

”Mikä sinusta tulee isona?” – ja miten sellaiseksi kehityt 

Tuohon kysymykseen tuntuu kuitenkin olevan yhä vain vaikeampi löytää vastausta, koska kaikkia tulevaisuuden ammatteja ja nimikkeitä ei ole vielä olemassa. Myös tuttujen ammattien ja nimikkeiden työtehtävät muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti esimerkiksi teknologian kehityksen seurauksena. Oman osaamisen ylläpito ja kehittäminen onkin työllistymisen, mutta myös tulevaisuuden työelämän tarpeiden ja kannalta tärkeää.

Lue lisää

Lämpöä jouluun ja valoa uuteen vuoteen

Vuosi 2020 on ollut monellakin tavalla poikkeuksellista aikaa. Meille HRM Partnersilla se on tarkoittanut valmistautumista tulevaisuuteen osana Hanken & SSE Executive Educationia. Mutta ennen kaikkea sitä on sävyttänyt merkityksellinen, vastuullinen ja vaikuttava työ asiakkaittamme auttamiseksi. Pää kylmänä mutta sydän lämpimänä. Samalla kuin taputtelemme vuoden pakettiin on aika kiittää hyvästä yhteistyöstä tänä epätavallisenakin vuonna. Suunnataan yhdessä katseet kohti horisontissa siintävää valoa.

Lue lisää