Ajankohtaista

Johtaja, päättyikö työsuhteesi? Miten tästä eteenpäin?

Jokaisella työtehtävällä on elinkaarensa, joka päättyy jossakin kohtaa.  Tiedätkö sinä, mikä on oma ammatillinen profiilisi ja mihin jatkossa tähtäät? Executive uracoaching on tarkoitettu sinulle tilanteeseen, jossa haluat pohtia ja suunnitella työelämäsi ja urasi merkityksellistä jatkoa ja lähteä tavoitteellisesti uutta kohti.

Lue lisää

Hyötyisinkö uravalmennuksesta – opas valmennusta harkitsevalle

Lataa opas, jossa käsitellään seuraavien ura-askeleiden ottamista useasta näkökulmasta. Annamme vinkkejä siihen miten varautua tulevaan, ja siihen minkälainen asenne ja tietojen sekä taitojen yhdistelmä vie tuloksekkaimmin eteenpäin. Nostamme esiin mm. itsensä johtamisen taitoja, uramuuntautuvuutta, työelämässä tarvittavia metataitoja ja oman ajattelun vaikutuksia matkaan kohti uutta. Käymme myös läpi uravalmennusta – niin prosessia kuin odotettavissa olevia hyötyjäkin. Antoisia lukuhetkiä!

Lue lisää

Lataa opas sopeutustilanteen suunnitteluun ja läpivientiin

Oletko yt-tilanteessa tai joudutko ehkä sopeuttamaan yrityksesi toimintaa henkilöstövähennyksin? Kaipaatko tukea suunnitteluun ja prosessin hyvään ja vastuulliseen läpivientiin? Tutustu oppaaseemme, jossa  sopeutusta käsitellään monesta näkökulmasta: mitä kannattaa huomioida yt- tilanteen johtamisessa, erotilanteissa, muutosturvapalvelujen ostamisessa, irtisanomiskeskustelujen käymisessä tai irtisanottavien tukemisessa.

Lue lisää

Tunnista osaamisesi ja vahvuutesi!

Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen sekä sanoittaminen ovat usein työnhaun ja urapohdintojen haastavimpia osa-alueita ja samalla työnhakusi peruspilareita. Näihin pohjautuvat CVsi, hakemuksesi ja hissipuheesi. Löydä blogistamme vinkkejä, joilla pääset mietteissäsi liikkeelle.

Lue lisää

Pohjoismaista yhteistyötä

Kun yrityksenne etsii useammassa Pohjoismaassa toimivaa kumppania muutoksen johtamiseen, coachingiin tai ouplacement-ratkaisuihin, ota yhteyttä. HRM Partners on osa Arbora-allianssia, jonka pohjoismaisten jäsenyritysten kautta tarjoamme paikallisiin olosuhteisiin räätälöityä palvelua neljässä maassa yli 50 paikkakunnalla.

Lue lisää