Olemme yhtä – HRM Partners virallisesti osa Hanken & SSE Executive Educationia 1.1.2021

Uusi vaihe Hanken & SSE Executive Educationin tarinassa alkaa 1.1.2021, jolloin HRM Partners liittyy perheeseemme. Toimintamme jatkuu kuten tähänkin asti mutta entistä vahvemmalla pohjalla. Tuemme asiakasorganisaatioitamme strategisten kyvykkyyksien kehittämisessä sekä yksittäisiä johtajia heidän urakehityksessään, yhdistämällä akateemisen näkemyksen käytännön tekemiseen. Koko laadukas ja laaja palveluvalikoimamme, sekä kansainvälinen ohjelmatarjontamme on jatkossakin saatavilla suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi. Yhdistämme palveluissamme viimeisimmän kansainvälisen tiedon johtamisesta, strategisesta uudistumisesta ja ammatillisesta kasvusta.

Mikä on uutta?

Innostamme organisaatioita ja yksilöitä kestävään kasvuun ja uudistumiseen hyödyntäen Hankenin ja Tukholman kauppakorkeakoulun (SSE) kansainvälistä verkostoa ja sen tarjoamaa uusinta tutkimustietoa ja menetelmiä. Nyt myös HRM Partnersin ensiluokkainen HRD- ja coaching-osaaminen täydentää ja vahvistaa tarjontaamme.

Tavoitteenamme on olla asiakkaittemme ja liiketoimintajohdon paras kumppani muuttuvassa ja nopealiikkeisessä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Tuemme strategisten kyvykkyyksien määrittelyssä, toteutamme muutos- ja kehitysohjelmia sekä varmistamme, että valmennuksemme ovat vaikuttavia ja aikaansaavat toivotun muutoksen. Ammattitaitoiset HRM Partnersin uravalmennus- ja outplacement-ratkaisut varmistavat vastuullisen ja hyvän työnantajakuvan sekä henkilön kestävän urakehityksen läpi hänen koko työelämänkaarensa.

”Hanken & SSE:n visio on aina perustunut todellisen liiketoiminta-arvon luomiseen ainutlaatuisella lähestymistavalla, joka on räätälöity asiakkaidemme tarpeisiin. Uskon vahvasti, että meillä on nyt paremmat mahdollisuudet tukea asiakkaitamme heidän uudistumisprosesseissaan sekä johtajia heidän pyrkimyksissään kohti vaikuttavaa johtajuutta. Näemme, että meidät erottaa muista tapamme tehdä asioita nykytila-analyysin, läheisen vuorovaikutteisen yhteistyön, innostavan ideoinnin, käytännönläheisten metodien ja henkilökohtaisen tuen avulla”, sanoo Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja Marc Hinnenberg.

Mikä muuttuu?

HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen siirtyy uusien haasteiden pariin yrityksen ulkopuolelle. ”Haluamme kiittää Paulaa erinomaisista tuloksista sekä ammattimaisesta ja innostavasta johtamisesta, joka on saanut henkilöstön ylittämään itsensä. Hänellä on myös ollut avainrooli integraation johtamisessa”, sanoo Staffan Kurtén, HRM Partnersin perustaja ja hallituksen jäsen. ”Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Paula Kilpinen jatkaa tietyissä johtamisohjelmissamme valmentajana”, sanoo Hanken & SSE Executive Educationin toimitusjohtaja Marc Hinnenberg.

Hanken & SSE Executive Education jakaa toimintansa neljään kasvualueeseen:

  1. Räätälöidyt ratkaisut, joita johtaa Mari Tasanto, HTT,
  2. Tutkintoon johtavat ohjelmat, joita johtaa Henrich Nyman, KTT,
  3. Koulutusohjelmat, joita johtaa Kaisa Uurtamo, KTM, sekä
  4. Työn elinkaaripalvelut, joita johtaa Päivi Erkkilä, PsM.

Muuta huomioitavaa

Yhteyshenkilösi HRM Partnersissa ja Hanken & SSE Executive Educationissa pysyy samana. Tammikuun alusta kaikki sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@hankensse.fi.

HRM Partners Oy:n käynnissä olevat valmennukset jatkuvat normaalisti.

HRM Partners Oy sulautuu Hanken & SSE Executive Education AB:n kanssa 31.12.2020. (y-tunnus 1566951-6). HRM Partners pysyy vahvana brändinä Hanken & SSE -perheessä, Hanken Executive MBA:n ja muiden ratkaisujen joukossa.

Sopimukset eri sidosryhmien kanssa jatkuvat, eikä muutos vaadi mitään toimia. Laskut lähtevät 1.1.2021 alkaen Hanken & SSE Executive Education Ab:lta HRM Partners Oy:n sijaan.

Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education tukee organisaatioiden ja niiden johtajien ammatillista kehittämistä. Yhdistämme laadukkaissa johdon ohjelmissamme uusimman akateemisen asiantuntemuksen, perusteellisen liiketoimintaymmärryksen ja innovatiiviset pedagogiset lähestymistavat. Verkostomme tuo yhteen parhaat asiantuntijat sekä akateemisesta että yritysmaailmasta. Lopputuloksena saamme aikaan oppimiskokemuksia, joilla on todellisia vaikutuksia asiakkaamme liiketoimintaan.

Hanken Business School ja Tukholman kauppakorkeakoulu omistavat vuonna 2005 perustetun Hanken & SSE Executive Educationin. Olemme Pohjois-Euroopan ykkönen Financial Timesin executive education -toimijoiden rankingissa, ja maailmanlaajuisesti sijalla 19. osana Tukholman kauppakorkeakoulua, jolla on toimistot Helsingin ja Vaasa lisäksi Tukholmassa, Oslossa, Riiassa, Moskovassa ja Pietarissa.

Vuodesta 2020, HRM Partners on osa Hanken & SSE Executive Educationia.

Lisätietoja osoitteessa www.hankensse.fi sekä LinkedInissäTwitterissäFacebookissaInstagramissa ja HRM Partnersin profiileissa LinkedInissä, Twitterissä ja Facebookissa.