Uravalmennuskumppaniksi HRM Partnersille

Haemme riveihimme uravalmennuskumppaneita, jotka täydentävät osaamistamme ja voivat toteuttaa niin ryhmä- kuin yksilövalmennuksiamme eri toimialoilla toimivista yrityksistä ja organisaatioista tuleville valmennettavillemme. Kaikilla kumppaneillamme on usean vuoden kokemus valmennustyöstä joko yrityksen sisällä tai valmentajana, liiketoiminnan kokemusta sekä intohimo auttaa ihmisiä löytämään merkityksellinen työelämä.

Mikäli olet yrittäjyyspohjalta toimiva kokenut ammattilainen, koet visiomme omaksi ja täydennät osaamistamme vaikuttavien valmennuspalvelujen toteuttajana, laita meille hakemuksesi, niin aloitetaan keskustelu.

Valmennuskumppaneilta toivomme paikallista työmarkkinatuntemusta, liike-elämän kokemusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta uracoachingista tai ura- ja työnhakuvalmennuksista.  Uracoaching-palveluja toteuttavilta valmentajilta edellytämme ICF:n (International Coach Federation Finland) hyväksymää coach-sertifikaattia.

Lue lisää

Lisätiedot:

Liiketoimintajohtaja Päivi Erkkilä, Outplacement- ja sopeutustilanteet, yksilölliset coaching-palvelut
paivi.erkkila@hrmpartners.fi, +358 50 309 6464

Henkilöstöpäällikkö Nina Smidtslund, yhteistyökäytännöt
nina.smidtslund@hrmpartners.fi, +358 40 718 5898