Oletko irtisanottu, mutta et saa muutosturvavalmennusta?

Oletko irtisanottu, mutta et ole oikeutettu muutosturvalainsäädännön mukaiseen työllistymistä edistävään valmennukseen ja koulutukseen? Eli irtisanomisen syy ei ollut tuotannollis-taloudellinen tai työsuhteesi oli kestänyt alle viisi vuotta? Tai olet ollut jo pitkään lomautettuna, eikä jatko nykyisellä työnantajalla ole enää kovinkaan todennäköistä.

Ei huolta, nyt sinulla on mahdollisuus suunnata kohti uutta HRM Partnersin uravalmennuksen avulla.

Koronapandemia on sekoittanut murroksessa olevaa työelämää entisestään, ja murroksen keskellä uuden suunnan pohtiminen ja löytäminen voivat tuntua hankalasti hahmotettavilta. Vaikka oma uran kehitystä ja seuraavia steppejä on hyödyllistä miettiä säännöllisesti, ympäröivästä tilanteesta riippumatta, juuri nyt moni kaipaa kipeästi uutta, merkityksellistä ja hyvää uraratkaisua.

Meillä on lähes 30 vuoden kokemus uravalmennuksista, ja olemme luotsanneet muutaman kymmenen tuhatta henkilöä uusille urille. Olemme koonneet parhaat uuden uran suunnittelun vinkit ja työkalut virtuaaliseksi kokonaisuudeksi, ja

tarjoamme 20 ensimmäiselle 2 kuukauden virtuaalisen uravalmennuskokonaisuuden ilmaiseksi.

Mistä valmennuksessa on kysymys?

Kulje kohti uutta -paketti koostuu monipuolisista harjoituksista ja videoista, joiden avulla työnhakusi suunta tarkentuu ja tulevaisuuden ammatilliset tavoitteesi kirkastuvat. Opit tekemään sinulle kertyneen osaamisen, tiedot, taidot ja persoonasi näkyväksi ja markkinoimaan niitä kaikkia tuloksellisella tavalla. Valmennuksen aikana työstät lisäksi CV:tä, hakemuksia, harjoittelet työhaastatteluja myös videolla ja teet työnhaullesi tekemistäsi ohjaavan suunnitelman.

Miten virtuaalivalmennus tapahtuu?

Osallistumiseen ei tarvita appeja, asennuksia eikä latauksia. Tarvitset vain nettiyhteyden. Kulje kohti uutta -uravalmennuksen harjoitukset ja videot toimivat kotimaisella Howspace-valmennusalustalla. Harjoitukset tehdään omaan tahtiin. Valmennusvideot ohjaavat etenemistäsi. Kirjaamiisi tietoihin ei pääse käsiksi kukaan muu kuin sinä ja Kulje kohti uutta -valmennusalustan ylläpitäjä Tanja. Tietosi poistetaan ja pääsysi Kulje kohti uutta -harjoituksiin suljetaan 30.11.2020.

Kokemuksia

”Valmennus oli syväluotaava. Tein joka verkkoalustalla itsetuntemukseen, osaamisen tunnistamiseen ja omaan motivaatiooni liittyviä tehtäviä, ja niitä oli paljon. Piti miettiä mitä olen tähän asti tehnyt, mitä osaan ja mitä haluan jatkossa tehdä. Sain rohkeutta kertoa osaamisestani ja työkokemuksestani. Näen nyt ihan eri tavalla, mitä asioita voi tuoda esille ja miten paljon osaan.

Virtuaalinen valmennusympäristö oli siitä mukava, että se sopeutui minun aikatauluihini. Tein harjoituksia silloin kun oli itsellä sopivasti aikaa. ”

Uravalmennus parantaa ja nopeuttaa työllistymismahdollisuuksiasi. Erilaisiin uravalmennuksiimme aiemmin osallistuneista 87 % kokee valmennuksesta saadun hyödyn olleen kaikkein tärkein tuki uuden työn löytymiseen. 10 % arvosti läheisen tuen tärkeimmäksi, ja 3 % totesi uuden koulutuksen auttaneen eteenpäin.

Kaikista uravalmennuksiimme osallistuneista 100 % suosittelee meitä.

Miten pääsen valmennukseen mukaan?

Tarjoamme Kulje kohti uutta -valmennuksen 20 ensimmäiselle halukkaalle, jotka ilmoittautuvat mukaan alla olevasta linkistä. Ilmoittaudu viimeistään 30.9.2020. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet sisäänkirjautumiseen.

Ilmoittaudu mukaan