HRM Partners voitti Kymsoten järjestämän julkisen kilpailutuksen muutosturvapalvelusta

Kymsote, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joutui käymään mittavat yt-neuvottelut vuonna 2019. Irtisanottavien määrä oli yli 100 henkilöä vuoden 2020 loppuun mennessä. Kuntayhtymä irtisanoi lähinnä esimies- ja asiantuntijatehtävissä sekä hallinnon tehtävissä työskenteleviä henkilöitä.

Kymsote kilpailutti muutosturvavalmennuksen toimittajan julkisen kilpailutusmenettelyn keinoin. Valintakriteereissä painottuivat palveluntuottajan laaja-alaiset referenssit, valmentajien kokemus uracoachingista sekä valmentajien coaching-sertifioituminen. Kymsote halusi näillä kriteereillä varmistaa parhaan mahdollisen tuen haastavan muutostilanteen kohtaavalle henkilöstölleen ammattitaitoisella palvelulla.

Palvelu sisältää ryhmämuotoista sekä virtuaalista valmennusta, mutta pääpaino on yksilöllisissä tapaamisissa coachin kanssa. Kymsote halusi näin varmistaa mahdollisimman yksilöllisen ja tavoitteellisen tuen ja nopeuttaa uuden työn löytämistä.

HRM Partners valittiin kumppaniksi laadun korostuessa kilpailutuksen toteuttamisessa.

Lisätiedot: Päivi Erkkilä, liiketoimintajohtaja, paivi.erkkila@hrmpartners.fi, puh. 050 309 6464.