Hanken & SSE Executive Education ostaa HRM Partnersin

Kaksi johtavaa toimijaa yhdistävät voimansa kiihdyttääkseen yritysten ja ihmisten kasvua

Helsinki 4 helmikuuta 2020 – Hanken & SSE Executive Education on tänään tiedottanut ostavansa HRM Partnersin. Yritysten yhdistetty tarjonta tulee auttamaan organisaatioita määrittelemään ja toteuttamaan kasvun strategiset kyvykkyydet ja tukemaan yksilöllisiä urapolkuja. Vuonna 2020 yritykset jatkavat omina yhtiöinään. Hanken & SSE:n toimitusjohtajasta Marc Hinnerbergistä tulee HRM Partnersin hallituksen puheenjohtaja. Staffan Kurtén, yrityksen perustajaosakas, jatkaa hallituksen jäsenenä. Toinen perustajaosakas Fred Kosk luopuu omistuksestaan 27 vuoden menestyksekkään yrittäjäpolun jälkeen ja siirtyy seuraavaan elämänura-vaiheeseen työelämän ulkopuolelle. HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen tulee johtamaan integraatiota, ja hänestä tulee oman toimensa ohella Hanken & SSE:n varatoimitusjohtaja. Yritysten yhteinen liikevaihto oli vuonna 2019 6,4 miljoonaa euroa.

”Nämä kaksi yritystä pystyvät yhdessä mahdollistamaan ainutlaatuisen arvolupauksen ja tarjoaman yhdistämällä akateemisen näkemyksen käytännönläheiseen toteutukseen”, Hanken & SSE:n toimitusjohtaja Marc Hinnenberg toteaa ja jatkaa: ”Ratkaisumme ja palvelumme antavat meille mahdollisuuden luoda vahvan yhteyden strategian ja johtamisen välillä, asiakkaittemme kaupallisen menestyksen saavuttamiseksi.”

”Pyrimme vaikuttavuuteen näkemyksen ja käytännön kautta. Tavoitteenamme on olla paras kumppani asiakkaillemme strategisten kyvykkyyksien tunnistamisessa ja kehittämisessä, sekä muutos- ja kehitysohjelmien toteuttamisessa, joilla saavutetaan vaikuttavuutta sekä organisaatio- että henkilökohtaisella tasolla.”, korostaa HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen, ”lisäksi uravalmennus- ja outplacement-palvelumme antavat meille mahdollisuuden tukea asiakkaitamme ja heidän työntekijöidensä merkityksellisiä urapolkuja vastuullisesti työelämän murroksessa.”

”Tämä yritysosto toteutetaan kahden tasa-arvoisen kumppanin kesken, ja se luo vahvan ja merkittävän alustan asiakkaillemme. Sen summa on suurempi kuin sen osat, ja se antaa mahdollisuuden luoda maailmanluokan yrityksen ja menestystarinan”, visioi Johan Sandell, Hanken & SSE:n hallituksen puheenjohtaja.

”Tavoitteenamme on yhdistää molempien yritysten parhaat puolet, ja olemme vakuuttuneita siitä, että tästä tulee hieno matka yhdessä, jota edistää samanlaiset yrityskulttuurit”, iloitsee HRM Partnersin hallituksen puheenjohtaja Staffan Kurtén.

Lisätiedot

Marc Hinnenberg
Toimitusjohtaja Hanken & SSE Executive Education
marc.hinnenberg@hankensse.fi
+358 40 515 7710

Paula Kilpinen
Toimitusjohtaja HRM Partners, Varatoimitusjohtaja Hanken & SSE Executive Education paula.kilpinen@hrmpartners.fi
+359 40 5090894

 

Hanken & SSE Executive Education

Hanken & SSE Executive Education on Pohjoismaissa johtava liikkeenjohdon valmennusten tarjoaja, Financial Times vertailun mukaan #16 maailmanlaajuisesti. Hanken & SSE yhdistää akateemisen näkemyksen liiketoimintakäytäntöihin asiakkaiden hyödyksi. Hanken & SSE Executive Education on perustettu Helsingissä vuonna 2005 ja on kahden johtavan kauppakorkeakoulun, Hanken School of Economics:in sekä Stockholm School of Economics:in (SSE) omistama yritys. Lue lisää www.hankensse.fi ja seuraa kanavissa LinkedInTwitter ja Facebook.

HRM Partners

HRM Partners on ajatusjohtajuudestaan tunnettu valmennusyritys, joka edistää merkityksellisempää ja vastuullisempaa työelämää. Se tarjoaa vaikuttavia ja käytännönläheisiä ratkaisuja johtamisen, kyvykkyyksien ja osaamisen kehittämiseen, business ja ura coachingia, sekä outplacement-palveluita.