Valmennuskumppaniksi meille?

Haemme nyt riveihimme Vaasan, Tampereen, Porin/Seinäjoen ja Lappeenrannan/Imatran alueilta valmennuskumppaneita, jotka täydentävät osaamistamme ja voivat toteuttaa niin ryhmä- kuin yksilövalmennuksiamme eri toimialoilla toimivista yrityksistä ja organisaatioista tuleville valmennettavillemme. Kaikilla kumppaneillamme on usean vuoden kokemus valmennustyöstä joko yrityksen sisällä tai valmentajana, liiketoiminnan kokemusta sekä intohimo auttaa ihmisiä löytämään merkityksellinen työelämä.

Tällä hetkellä haemme valmennuskumppaneita toteuttamaan uracoachingia sekä ura- ja työnhakuvalmennuksia seuraavilla paikkakunnilla:

Vaasa, Tampere, Pori/Seinäjoki ja Lappeenranta/Imatra

Valmennuskumppaneilta toivomme paikallista työmarkkinatuntemusta, liike-elämän kokemusta sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta uracoachingista tai ura- ja työnhakuvalmennuksista. Ura- ja työnhakuvalmennuksia tekeviltä valmentajiltamme emme edellytä coach-sertifikaattia (pedagoginen koulutus katsotaan eduksi). Uracoaching-palveluja toteuttavilta valmentajilta edellytämme ICF:n (International Coach Federation Finland) hyväksymää coach-sertifikaattia.

Mikäli olet yrittäjyyspohjalta toimiva kokenut ammattilainen, koet visiomme omaksi ja täydennät osaamistamme vaikuttavien valmennuspalvelujen toteuttajana, lue lisää/hae paikkaa tästä linkistä.

Lisätiedot:

Liiketoimintajohtaja Päivi Erkkilä, Outplacement- ja sopeutustilanteet, yksilölliset coaching-palvelut
paivi.erkkila@hrmpartners.fi, +358 50 309 6464

Henkilöstöpäällikkö Nina Smidtslund, yhteistyökäytännöt
nina.smidtslund@hrmpartners.fi, +358 40 718 5898