Mika Videman vahvistaa HRM Partnersin osaamista Senior Advisor-roolissa

HRM Partners on solminut yhteistyösopimuksen Mika Videmanin kanssa vahvistaakseen osaamistaan. HRM Partnersin ja Videmanin yhteistyön fokuksessa ovat transformaatiohankkeet liittyen digitalisaatioon, yritysostoihin ja fuusioihin, sekä niitä tukevat People-strategiat.

“Isoissa muutoksissa on entistä tärkeämpää huomioida “People side of Change”-näkökulma. Transformaation onnistumisen ratkaisee viime kädessä se, miten ihmiset saadaan syttymään muutokseen”, HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen kuvaa. “Halusimme vahvistaa konsultatiivista osaamistamme transformaatiohankkeissa, jonka vuoksi kutsuimme Mika Videmanin HRM Partnersiin Senior Advisor-rooliin. Mikan vakuuttava käytännön kokemus täydentää omaa vahvaa valmennusosaamistamme, ja pääsemme tarjoamaan entistä vaikuttavampia ratkaisuja asiakkaillemme”, Kilpinen iloitsee.

Mika Videman on ansioitunut useissa kansainvälisissä johtotehtävissä Fazerilla ja Nokiassa, ja toimii tänä päivänä oman yrityksensä Videman Renewal Oy:n kautta. Hän ammentaa yli kahden vuosikymmenen kansainväliseltä uraltaan erityisesti kokemusta muutosjohtamisesta, fuusioista ja yritysostoista, digitaalisista transformaatiosta ja talent managementista.

Paula Kilpinen ja Mika Videman näkevät yhteistyön tuovan HRM Partnersin asiakkaille mahdollisuuden saada oman uusiutumisensa tueksi ratkaisuja, joissa yhdistyvät vahva käytännön kokemus transformaatioprosessien suunnittelusta sekä käytäntöön viennistä, sekä näitä tukevat vaikuttavat ja tulokselliset valmennukset. “Uskon että voimme yhdessä HRM Partnersin ammattilaisten kanssa tuoda merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme” Videman kiteyttää.

Lisätiedot:

Paula Kilpinen, toimitusjohtaja, HRM Partners, paula.kilpinen@hrmpartners.fi
Mika Videman, toimitusjohtaja, Videman Rewewal Oy, mika.videman1@gmail.com