Haemme joukkoomme valmentavaa asiakkuusjohtajaa

Olemme johtamiseen, osaamiseen ja työn elinkaaripalveluihin erikoistunut valmennusyritys. Liikevaihtomme on n. 3 milj. €, ja henkilökuntaamme kuuluu 20 valmentajaa, business coachia ja asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaressa.

Autamme ihmisiä ja yrityksiä muutoksessa kohti parempaa  työelämää. Luomme työelämää, jossa jokaisen työllä on merkitystä.  Tiedämme, että ihmiset, jotka kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä  voivat hyvin ja saavat aikaan parempia tuloksia. Haluamme nostaa työn  merkityksellisyyden työelämän ja johtamisen keskiöön.

Vauhdittaaksemme kasvuamme etsimme joukkoomme

VALMENTAVAA ASIAKKUUSJOHTAJAA 

Tehtävänäsi on auttaa ihmisiä ja yrityksiä uudistumaan.

Olet liiketoiminta- ja asiakaslähtöinen ja työskentelysi on ratkaisukeskeistä. Tavoitteenasi on asiakasorganisaation johtamisen, kyvykkyyksien ja osaamisen kehittäminen liiketoimintalähtöisesti. Tarjoat, suunnittelet ja valmennat monipuolisia ja laajoja kehitysohjelmia.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja referenssejä ratkaisumyynnistä, sekä vaikuttavasta valmentamisesta liittyen yhteen tai useampaan seuraavista teemoista:

  1. Laajat ja monimuotoiset (lähi- ja digitaaliset sovellukset) johtamisen kehittämisohjelmat johtoryhmille, johdolle tai esimiehille
  2. Strategia- ja liiketoimintalähtöinen osaamisen johtaminen ja talent management globaalissa toimintaympäristössä
  3. Suuret organisaatiomuutokset erityisesti ihmisten johtamisen ja organisaatiokulttuurin uudistamisen näkökulmasta

Sinulla on korkeakoulututkinto ja toimit sujuvasti myös englanninkielellä ja kansainvälisissä organisaatioissa.  Olet sertifioitunut coach tai olet kiinnostunut suorittamaan coaching-sertifikaatin. Työskentelysi on tuloksellista, ja palkkaasi voit vaikuttaa voimakkaasti omalla työlläsi ja erinomaisella asiakkuuksien hoidolla. Uudistuminen ja jatkuva osaamisen kehittäminen on tapasi toimia ja kasvaa ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa parempaa ja merkityksellisempää työelämää kiinnostavien asiakasprojektien parissa, sekä poikkeuksellisen huippuammattilaisista koostuvan työyhteisön, jota itse kutsumme heimoksi.

Lähetä hakemuksesi 28.8. 2019 mennessä tämän kanavan kautta. Kysymyksiisi vastaa liiketoimintajohtaja Mari Tasanto 20.8. klo 15-17 ja 23.8. klo 11-13 sekä 26.8. klo 12-16, puh. 0400 488004 sekä toimitusjohtaja Paula Kilpinen 14.8. klo 13-14 ja 15.8. klo 15-16, p. 040 5090894.


Takaisin edelliselle sivulle

Jaa sisältö: