Haemme joukkoomme kahta valmentavaa asiakkuusjohtajaa

Me HRM Partnersilla autamme ihmisiä ja organisaatioita uudistumaan. Teemme inspiroivaa ja vaikuttavaa työtä asiakkaidemme kanssa sekä johtamisen että osaamisen kehittämiseksi, ja tarjoamme monipuolisia palveluja työn elinkaaren eri vaiheisiin. Merkityksellistä työtä tekevään, ammattitaitoiseen työyhteisöömme kuuluu 20 valmentajaa, business coachia ja asiantuntijaa. Toimistomme sijaitsee Lauttasaaren merellisissä maisemissa.

Haluamme toimia vastuullisesti ja nostaa työn merkityksellisyyden työelämän ja johtamisen keskiöön rakentaen siten yhä parempaa ja tuloksellisempaa työelämää. Liikevaihtomme on n. 3 milj. € ja olemme kovassa kasvussa.

Vauhdittaaksemme nopeaa kasvuamme etsimme joukkoomme kahta

VALMENTAVAA ASIAKKUUSJOHTAJAA 

Olet liiketoiminta- ja asiakaslähtöinen ja työskentelysi on ratkaisukeskeistä. Tavoitteenasi on asiakasorganisaation johtamisen, kyvykkyyksien ja osaamisen kehittäminen liiketoimintalähtöisesti. Tarjoat, suunnittelet ja valmennat monipuolisia ja laajoja kehitysohjelmia.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta ja referenssejä ratkaisumyynnistä, sekä vaikuttavasta valmentamisesta liittyen yhteen tai useampaan seuraavista teemoista:

  1. Laajat ja monimuotoiset (lähi- ja digitaaliset sovellukset) johtamisen kehittämisohjelmat johtoryhmille, johdolle tai esimiehille
  2. Strategia- ja liiketoimintalähtöinen osaamisen johtaminen ja talent management globaalissa toimintaympäristössä
  3. Suuret organisaatiomuutokset erityisesti ihmisten johtamisen ja organisaatiokulttuurin uudistamisen näkökulmasta

Sinulla on korkeakoulututkinto ja toimit sujuvasti myös englanninkielellä ja kansainvälisissä organisaatioissa.  Olet sertifioitunut coach tai olet kiinnostunut suorittamaan coaching-sertifikaatin. Työskentelysi on tuloksellista, ja palkkaasi voit vaikuttaa voimakkaasti omalla työlläsi ja erinomaisella asiakkuuksien hoidolla. Uudistuminen ja jatkuva osaamisen kehittäminen on tapasi toimia ja kasvaa ammattilaisena.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa parempaa ja merkityksellisempää työelämää kiinnostavien asiakasprojektien parissa, sekä poikkeuksellisen huippuammattilaisista koostuvan työyhteisön, jota itse kutsumme heimoksi. HRM Partnersista ja tulevista kollegoistasi voit lukea lisää näiltä sivuiltamme. Käy myös kurkkaamassa sivultamme  tai videolta heimolaistemme mietteitä siitä, mikä tekee työstämme erityisen merkityksellistä.

Lähetä hakemuksesi 8.9. 2019 mennessä tämän kanavan kautta. Kysymyksiisi vastaavat liiketoimintajohtaja Mari Tasanto 23.8. klo 11-13 ja 26.8. klo 12-16,  puh. 0400 488004, sekä toimitusjohtaja Paula Kilpinen 28.8. klo 15-17 ja 30.8. klo 13-15 sekä 2.9. ja 3.9. klo 13-14,  puh. 040 5090894 .