HRM Partnersin hallitukseen kaksi Millennial Boardin jäsentä

Kun yritys uudistuu onnistuneesti, sen hallitustyöskentelynkin on aika uudistua.

HRM Partnersin hallitukseen on nimitetty kaksi uutta jäsentä, 31-vuotiaat arkkitehti ja strateginen muotoilija Emmi Jääskeläinen ja juristi-digistrategi Franz Mittler. Emmi ja Franz ovat aktiivisia Millennial Boardin jäseniä, joilla on monitieteellistä näkemystä ja kokemusta liike-elämän erilaisista tehtävistä. Emmin ja Franzin tehtävänä on tuoda hallitustyöhön lisää ajattelun diversiteettiä.

”Halusimme hallitukseen ihmisiä, jotka ovat kasvaneet näppäimistön, ruudun ja netin äärellä, ei kynä ja paperi -ikäpolvea. Halusimme erilaista ajattelua. Erilaista työelämäkokemusta. Erilaisia verkostoja. Kaikki elämme omissa kuplissa ja on hyvä, että tulemme haastetuiksi.

Emme ole kiinnostuneita diversiteetistä vain siksi, että se on poliittisesti korrektia tai koska yhtiökokous on vaatinut sitä. Kaikessa ihmisbisneksessä diversiteetti, ihmisten erilaisuus, on aina jollain tavalla läsnä. Valmennusbisneksessä se on kaiken ytimessä”, hallituksen puheenjohtaja Staffan Kurtén avaa ajattelua uudistuksen takana.

Lue lisää