Webinaari 20.5.: Mikä ajaa johtoryhmien uudistumista?

Mikä ajaa johtoryhmien uudistumista?

Keskuskauppakamarin vuosittaista Huipulla tuulee -tutkimusta lukiessa päätä huimaa. Tulos tai ulos -periaate näkyy entistä lyhyempinä toimitusjohtaja- tai liiketoimintajohtajapesteinä. Meno on välillä kuin jalkapallon kansainvälisillä siirtomarkkinoilla. Kun toimitusjohtaja vaihtuu, on johtoryhmän uudistaminen pikemminkin modus operandi kuin poikkeus, niin kuin monessa pörssiyrityksessäkin on viime aikoina saatu nähdä. Mikä ajaa johtoryhmien uudistumista?

HRM Partners on tutkinut yhdessä Vaasan yliopiston kanssa suomalaisia johtoryhmiä vuodesta 2015. Tänä vuonna keskityimme nopeasti uudistuneisiin johtoryhmiin. Haastattelimme alallaan johtavien yritysten ja organisaatioiden toimitusjohtajia seuraavista kysymyksistä:

  • Mitkä tekijät johtavat johtoryhmän kokoonpanon merkittävään muuttumiseen lyhyen ajan sisällä?
  • Mikä on suomalaisten johtoryhmien tuloskunto?
  • Millaisia vaikutuksia johtoryhmän nopealla uudistamisella on? Mitä saavutetaan, mitä menetetään?

Tutkimustuloksia avaavat HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen ja Vaasan yliopiston dosentti Mikko Luoma webinaarissa maanantaina 20.5. kello 13-14.

Tervetuloa kuulolle!

Ilmoittaudu webinaariin tästä