10 vinkkiä vaikuttaviin valmennusratkaisuihin

Oletko suunnittelemassa mittavaa ja pitkäkestoista valmennushanketta? Älä jää yksin, vaan hyödynnä parhaat vinkkimme vaikuttavuuden varmistamiseksi!

Vaikuttavan valmennuksen suunnittelu on vaativaa, ja siihen kannattaa ottaa apuja, ainakin ajatteluun ellei jopa toteutukseen. Koska tiedämme, kuinka haastavaa se on, olemme koostaneet onnistumisesi tueksi 10 vaikuttavuusvinkkiä:

  1. Tunnista aito tarve johdon ja osallistujien kanssa
  2. Määrittele ja konkretisoi haluttu käyttäytymisen muutos
  3. Sovita organisaation tavoite ja osallistujien tarpeet mielekkäällä tavoiteasetannalla
  4. Tunnista vaikuttavimmat valmennusmenetelmät
  5. Suunnittele vaikuttavuuden mittarit etenemistä tukevaksi
  6. Muotoile vaikuttava valmennusratkaisu
  7. Toteuta ammattitaidolla, jatkuvan kehittämisen periaatteilla
  8. Sovita oppiminen osaksi normaalia toimintaa
  9. Mittaa välitöntä palautetta, osallistujien aktiivisuutta ja käyttäytymisen muutosta haluttuun suuntaan
  10. Puutu passiivisuuteen, johda kohti onnistumisia!

Inspiraatiota ja kokemuksia

Lisätietoja ja ajatuksen herättäjiä saat inspiroivasta webinaaristamme, jossa käsitellään vaikuttavan valmennusratkaisun muotoilua ja vaikuttavuuden mittaamista. Olemme palastelleet sinulle webinaarin parhaat vinkit, ja löydät ne ja koko webinaaritallenteen täältä.

Asiakkaidemme kokemuksia löydät näistä referenssiartikkeleista, joissa kuvataan vaikuttavan valmennusmuotoilun ja -mittaamisen matkaa:

Ethän jää yksin! Sparraamme sinua mielellämme. Mikäli olet suunnittelemassa esimerkiksi esimiesvalmennusohjelmaa, talenttien kehitysohjelmaa tai muuta pitkäkestoista ja vaikuttavuuteen pyrkivää valmennuskokonaisuutta, ovat viisaat vinkit tarpeen! Teemme mielellämme myös ehdotuksen vaikuttavan valmennusratkaisun muotoilusta ja toteutuksesta, mikäli etsit vahvistukseksi ulkopuolisia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä