Webinaari 28.3.: Mistä tietää, että YT:t on hyvin hoidettu?

YT-tilanteiden huolellinen suunnittelu kannattaa. Hyvä valmistautuminen auttaa siihen, että rakentava keskusteluyhteys säilyy koko neuvottelujen ajan ja yrityksen maineelle syntyy mahdollisimman vähän kolhuja. Neuvottelujen aikana on tärkeää huolehtia myös, että liiketoiminta jatkuu mahdollisimman normaalisti, esimiehet viestivät yhtenäisesti ja mahdollisten lähtijöiden tukemiseen löydetään hyvä ratkaisu. YT:iden vaikutukset jatkavan henkilöstön motivoitumiseen on myös huomioitava.

Webinaarissamme torstaina 28.3. kello 9-10 keskustellaan YT-tilanteista mm. seuraavista näkökulmista:

  • Miten muutosturvaan liittyvä lainsäädäntö muutti yritysten toimintaa YT-tilanteissa?
  • Mitkä asiat kannattaa muistaa neuvotteluihin valmistautuessa?
  • Millaisia hyviä käytäntöjä yritykset ovat löytäneet?

Keskustelijoina Asianajotoimisto Castrén & Snellmanin osakas, asianajaja Tomi Kemppainen, Keskon työsuhdejohtaja Petteri Huovinen ja HRM Partnersin asiakkuusjohtaja, uravalmentaja Elina Palmroth-Leino.

Ilmoittaudu webinaariin

Lähetä samalla itseäsi kiinnostavia kysymyksiä asiantuntijoiden vastattavaksi.