Webinaari 4.4.: Kuinka onnistua valmennusten vaikuttavuuden mittauksessa?

Webinaari 4.4. klo 9-10

Vaikuttavalla valmennusohjelmalla on aina selkeät, yksilötasolle vietävissä olevat toiminnalliset tavoitteet. Kerran vuodessa tehtävä, esimerkiksi henkilöstötutkimusmuotoinen organisaatiokartoitus, ei toimi toiminnallisten muutosten indikaattorina. Sen lisäksi, että sillä edistymisen mittaaminen tuottaa tuloksia peräpeiliin katsoen, se mittaa vaikuttavuuden kannalta vääriä asioita. Esimerkiksi tekemisen kulttuuri muuttuu, kun kriittinen massa ihmisiä muuttaa käyttäytymistään samanaikaisesti samaan suuntaan. Siksi on mitattava käyttäytymisen muutosta sitä mukaa kun sitä tapahtuu, ja tarkasteltava sitä, onko kehittyminen käynnissä vai ei.

Tule kuulemaan lisää valmennusten vaikuttavuuden suunnittelusta ja mittauksesta webinaariimme 4.4.2019 klo 9-10. Tilaisuudessa HRM Partnersin asiakkuusjohtaja ja valmentaja Kati Järvinen sekä vaikuttavuusmittausyritys Celkee Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Vättö kertovat case-esimerkkien avulla miten vanha 360-konsepti on uudistettu vaikuttavuuden mittaamisen ja tehostamisen tueksi ja miten vaikuttavuutta voidaan mitata tiimi- ja organisaatiotasolla.

Ilmoittaudu webinaariin

Lue valmennusten vaikuttavuuden mittaamista käsittelevä blogikirjoitus