Webinaari 14.2.: Miten osaamisen johtaminen voi uudistaa koko organisaatiota?

Webinaari: Miten osaamisen johtaminen voi uudistaa koko organisaatiota?

Missä yrityksesi haluaa olla parempi kuin kilpailijansa? Mitä osaamista se vaatii nyt ja tulevaisuudessa? Entä miten kehität henkilöstösi osaamista näistä näkökulmista?

Yrityksen strategian toteuttamisen kannalta on kriittistä tunnistaa kilpailuetua ja kilpailukykyä tukevat osaamiset, ja osata johtaa ja kehittää niitä oikein. Moni henkilöstön kehittämisen parissa työskentelevä kaipaakin uutta näkemystä seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten tulevaisuudessa menestymisen kannalta kriittiset osaamisvaatimukset tunnistetaan?
  • Kuinka nykyinen osaaminen mallinnetaan?
  • Miten suunnitellaan toimenpiteet, joilla päästään nykytilasta tulevaan?

Vaikuttavassa osaamisen johtamisessa osaamistarpeet on vietävä yksilö- ja tiimitasolle, aina yksittäisten henkilöiden tavoitteiksi saakka. Strategisen osaamisen tulee näkyä ihmisten toiminnassa jopa päivittäin.

HRM Partnersin webinaarissa ystävänpäivänä 14.2. kello 9-10 kuulet lisää siitä, miten organisaatiotason kyvykkyyksien kautta voidaan ohjata vaikuttavasti osaamisen johtamista.

HRM Partnersin liiketoimintajohtaja ja valmentaja Mari Tasanto ja Finnveran HRD Manager Pauliina Teppo keskustelevat, millaisin keinoin osaamisen johtaminen voi uudistaa liiketoimintaa ja koko organisaatiota. 

 

Ilmoittaudu webinaariin tästä