Autamme työurien uudistamisessa

Työurien uudistamisen ammattilaisina tiedämme millaisia kehittymiseen liittyviä kysymyksiä uran eri vaiheissa herää. Pystynkö antamaan parastani juuri tällä hetkellä yritykselle ja toisaalta omalle työuralleni? Tiedänkö, millaisissa tilanteissa olen parhaimmillani tai motivoitunein? Tunnenko itseni, tiedänkö mitä haluan, hallitsenko omaa elämääni ja tiedänkö mitä siltä odotan?

Kun hetki on oikea pysähtyä näiden kysymysten äärelle, prosessissa sparrarina ja coachina toimii kokenut uravalmentaja.

Uravalmennus eli uracoaching, jonka työnantaja tarjoaa, auttaa monella tavoin oman työpolun ja osaamisen pohtimisessa sekä avaa ajatuksia uusien uramahdollisuuksien kartoittamiseen. Lisäät myös valmiuksiasi tehdä harkittuja, laadukkaita päätöksiä ura-askeleistasi ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi oikeisiin asioihin.

Käy siis keskustelu työantajasi kanssa mahdollisuudesta osallistua teitä molempia osapuolia hyödyttävään valmennukseen. Yksilöllisesti räätälöidyt valmennusratkaisut alkavat maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen jatkamme tavoitetapaamisilla henkilökohtaisen valmentajan kanssa. Näissä tapaamisissa käsitellään tilannettasi, pohditaan vaihtoehtoja ja asetetaan tavoite koko uravalmennusprosessille.

Henkilökohtainen valmentajasi tukee perusteellisen itseanalyysin tekemisessä, sparraa osaamisesi kirkastamisessa tai sen kehittämisessä. Sertifioiduilla valmentajillamme on pitkä kokemus uracoachauksesta sekä erilaisista tehtävistä liike-elämässä. Valmennus on tavoitteellinen ja aikaan sidottu prosessi, jossa haetaan ja mitataan vaikuttavuutta. Valmennuksen kesto on tyypillisesti 2-6 kk.

Kiinnostuitko uracoachingista? Ota ensimmäinen, eteenpäin vievä askel varaamalla ilmainen kartoituskeskustelu ammatticoachiemme kanssa! Kerro tilanteestasi virkkeellä tai parilla, ja jätä yhteystietosi. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.