Etsimme joukkoomme coachia/valmentajaa

Etsimme joukkoomme coachia/valmentajaa

Tavoitteemme on kasvaa ja etsimme joukkoomme

COACHIA/VALMENTAJAA

Tehtävänäsi on myydä ja valmentaa ratkaisuja, joilla autetaan ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Haluat tehdä vaikuttavaa ja merkityksellistä työtä niin yritysten kuin yksilöiden eteen organisaatioiden muutostilanteissa. Olet liiketoimintalähtöinen ja työskentelysi on asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä. Kuten muillakin valmentajillamme, sinulla on vahvaa näyttöä ratkaisumyynnistä yrityksille ja referenssejä vaikuttavasta valmentamisesta. Sinulla on korkeakoulututkinto ja toimit sujuvasti myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taitoa myös arvostamme. Työskentelysi on tuloksellista ja palkkaasi voit vaikuttaa voimakkaasti omalla työlläsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla luomassa Suomeen parempaa ja merkityksellisempää työelämää, sekä poikkeuksellisen huippuammattilaisista koostuvan työyhteisön, jota itse kutsumme heimoksi. Haluamme olla hyvä yritys niin työntekijöillemme, asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin. Tiedämme että työllä on merkitystä ja haluammekin nostaa työn merkityksellisyyden työelämän keskiöön.

Löydät näistä linkeistä lisätietoa yrityksestämme ja asiantuntijoistamme.

Hakemuksen voit lähettää 27.4.2018 mennessä Nina Smidtslundille, nina.smidtslund@hrmpartners.fi.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää, otathan yhteyttä Ninaan 040 718 5898. Hän vastaa kysymyksiisi 19.4. ja 25.4.