Esimies urakehityksen johtajana -aamukahvitilaisuus

Esimies urakehityksen johtajana

Mihin työelämä on kehittymässä? Millaiset ovat urakehityksen uudet tuulet? Kuinka osaan esimiehenä huomioida erilaiset ihmiset ja heidän erilaiset toiveensa työelämässä kehittymisestä? Minkälaisia taitoja, tietoja taikka asennetta tiimiläisiään sparraavalla esimiehellä tulee olla, ja mitä hyötyä urasparrauksesta on esimiehelle, tiimiläiselle ja yritykselle?

Esimies tai esimiestyön kehittämisestä vastaava HR-ammattilainen, tervetuloa aamukahvitilaisuuteemme oppimaan lisää omaan esimiestyöhösi tai ammentamaan ajatuksiasi HRD-prosessien rakentamiseen. Toukokuussa vietettävän kansainvälisen coaching-viikon kunniaksi pidämme tiloissamme Helsingin Lauttasaaressa 15.6. sparrausaamun, jossa demoamme millaista laadukas uracoachaus on ja miten uracoachiksi kasvetaan.

Maailma muuttuu kohtaaminen kerrallaan. Meillä on vuosien ja tuhansien tuntien kokemus laadukkaista uraohjauskohtaamisista. Nyt päätimme valjastaa viisautemme helmet esimiesosaamisen vauhdittamiseen.  Ilmoittaudu tästä linkistä. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Kahvit ovat tarjolla kello 8 alkaen, varsinainen ohjelma alkaa kello 8.30.

Tervetuloa tekemään työtä, jolla on merkitystä!