Kaisa Uurtamo nimitetty asiakkuusjohtajaksi ja valmentajaksi HRM Partnersiin

Kaisa Uurtamo nimitetty asiakkuusjohtajaksi ja valmentajaksi HRM Partnersiin

Kaisa Uurtamo on nimitetty HRM Partnersiin asiakkuusjohtajaksi ja valmentajaksi 20.3.2017 alkaen. Rekrytoinnin myötä HRM Partners haluaa vauhdittaa kasvuaan sekä vahvistaa osaamistaan kaupallisten kyvykkyyksien osalta.

Kaisa Uurtamo (41) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän siirtyy tehtävään Marketing Clinic Finland Oy:stä, jossa hän toimi Senior Advisorina työskennellen strategiatyöhön, kaupallisen osaamisen kehittämiseen, brändien ja brändiportfolioiden johtamiseen liittyvissä kansainvälisissä ja suomalaisissa hankkeissa lähes seitsemän vuoden ajan. Lisäksi hän vastasi yrityksen HR-toiminnosta. Ennen Marketing Cliniciä Uurtamo työskenteli Suomen Lähikaupassa ja Unileverillä markkinointijohdon tehtävissä Suomessa ja Pohjoismaissa.

”Kaisan vahva kaupallinen osaaminen, kokemus konsultoinnista ja isojen kansainvälisten strategiahankkeiden vetämisestä sekä esimiestehtävistä auttavat meitä vauhdittamaan asiakkaittemme kasvua ja olemaan heille entistä kokonaisvaltaisempi ja strategisempi kumppani”, sanoo HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen.

”Olen erittäin innostunut ja motivoitunut uudesta tehtävästäni. HRM Partners on muutosjohtamisen ja johtamisen kehittämisen edelläkävijä. On hienoa päästä rakentamaan asiakkaillemme entistä vaikuttavampia ratkaisuja muutosten läpivientiin, johtamiseen ja esimiestyön kehittämiseen liittyen. On innostavaa auttaa asiakkaittamme onnistumaan työssään ja sitä kautta tukea yritysten kasvua”, sanoo Uurtamo.

Lisätietoja:

Paula Kilpinen
Toimitusjohtaja
040 509 0894, paula.kilpinen@hrmpartners.fi

Kaisa Uurtamo
Asiakkuusjohtaja, valmentaja
0400 788 255, kaisa.uurtamo@hrmpartners.fi