Mari Tasanto HRM Partnersiin kehittämään uutta liiketoimintaa

Mari Tasanto HRM Partnersiin kehittämään uutta liiketoimintaa

Mari Tasanto on nimitetty HRM Partnersiin johtajaksi ja valmentajaksi 2.1. 2017 alkaen. Rekrytoinnin myötä HRM Partners haluaa vauhdittaa kasvuaan sekä uusien palvelujen syntyä. Mari tulee vastaamaan erityisesti kyvykkyysstrategia- ja talent management -palveluista, ja lisäksi hän palvelee HRM Partnersin asiakkaita Keski-Euroopassa.

Mari Tasanto (43) on koulutukseltaan hallintotieteiden tohtori. Hän siirtyy tehtävään Componenta Oyj:stä, jossa hän toimi konsernin HR Managerina vastaten koko konsernin johtamisen kehittämisen projekteista kansainvälisesti sekä konsernin HR asioista erityisesti muutoksen johtamisessa, osaamisen johtamisessa ja kansainvälisen myyntiorganisaation tukemisessa. Ennen Componentaa Tasanto työskenteli MPS Yhtiöissä erilaisissa konsultti-ja liiketoiminnasta vastaavan johtajan tehtävissä yhteensä kahdeksan vuotta vastaten mm. johtamisen kehittämisen palvelualueen liiketoiminnasta.

”Haluamme olla asiakkaillemme entistä strategisempi ja kokonaisvaltaisempi kumppani”, painottaa HRM Partnersin toimitusjohtaja Paula Kilpinen. ”Uskomme asiakkaittemme kasvun löytyvän kyvystä tunnistaa ja rakentaa kilpailuetua tuovat strategiset kyvykkyydet, ja valjastaa sekä johtaminen että ihmisten kehittyminen tukemaan yrityksen strategiaa.” Kilpinen jatkaa. ”Marin kansainvälinen kokemus ja vahva asiantuntijuus kyvykkyysvetoisista strategioista, johtamisen kehittämisestä ja talent managementista vauhdittavat uusien palveluidemme kehittämistä”.

”Olen erittäin motivoitunut ja innostunut tästä tehtävästä. HRM Partners on muutosjohtamisen ja uraratkaisujen edelläkävijä. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä kasvattamaan liiketoimintaa ja kehittämään palveluita talent managementista ja kyvykkyyksien kehittämisestä.” Mari Tasanto toteaa. ”Työelämän murros ja digitalisaatio edellyttävät yrityksiltä uudenlaista johtamiskyvykkyyttä, jotta ne olisivat herkempiä uudistumaan ja kehittymään vaativassakin kilpailutilanteessa”, Tasanto jatkaa. ”Talent managementin tulisi olla jokaisen johtoryhmän agendalla”.

 

Lisätietoja:

Paula Kilpinen
Toimitusjohtaja, KTT
040 509 0894, paula.kilpinen@hrmpartners.fi

Mari Tasanto
Johtaja, valmentaja, HT
0400 488004, mari.tasanto@hrmpartners.fi