Vahvista esimiestaitoja avoimessa valmennusryhmässä

Vahvista esimiestaitoja avoimessa valmennusryhmässä

Avoin esimiesvalmennusEsimieheltä vaaditaan monenlaisia taitoja tuloksellisen liiketoiminnan varmistamiseksi. Täytyy sisäistää yrityksen strategia ja huolehtia, että myös oma tiimi ymmärtää vastuunsa isossa kuvassa. Ei riitä että johtaa yhdellä tavalla, vaan johtamista täytyy suhteuttaa erilaisiin tilanteisiin ja huomioida erilaiset ihmiset.

Entä jos joku ei toimi tavoitteiden mukaan? Suorituksen johtaminen ei saa jäädä kehitys- ja tavoitekeskustelun varaan, vaan suoritusta täytyy johtaa aktiivisesti päivittäin. Tiimin suoritusta tukee valmentava ote, jolloin esimieheltä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja sparraustaitoja.

Vahvista esimiestaitojasi avoimessa valmennusryhmässä. Seuraavan ryhmän valmennuspäivät ovat 16.2., 16.3. ja 30.3.2017.

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä linkistä