Tietotyön automatisointi lisääntyy– miten työnteko ja johtaminen muuttuvat?

Tietotyön automatisointi lisääntyy– miten työnteko ja johtaminen muuttuvat?

Marraskuun aamukahvitilaisuutemme 24.11. on avoin yritysten ylimmälle johdolle ja HR-päättäjille.

Aamun aiheena on tietotyön automatisointi, Robotic Process Automation. Mitä RPA tarkoittaa ja kuinka se vaikuttaa liiketoimintaan, työn tekemiseen sekä ihmisten johtamiseen? Mikä sen myötä muuttuu, ja minkälaista on nämä muutokset huomioiva vastuullinen henkilöstöpolitiikka?

 

rpa-tietotyon-automatisointi

Tietotyön automatisointi on merkittävä tulosparannuskeino kaikissa organisaatioissa. Ilmiö ei ole uusi, mutta sen vauhti on kiihtynyt viime aikoina. Tehostaminen on kasvun tukijalka. Seurauksena on kuitenkin usein työtehtävien muuttuminen ja katoaminen mutta myös uusien syntyminen. Miten ylin johto ja HR voivat orkestroida uudistuksen vastuullisella tavalla niin, että uhka muuttuu mahdollisuudeksi kaikkien osapuolten kannalta? Kuinka suunnitella ja johtaa tällaista muutosta?

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää ja tiedustele vapaita paikkoja yhteyshenkilöltäsi: