Paula Kilpisestä HRM Partnersin uusi toimitusjohtaja

Paula Kilpisestä HRM Partnersin uusi toimitusjohtaja

Paula Kilpinen ja Staffan Kurtén, HRM Partners

Paula Kilpinen on nimitetty HRM Partnersin uudeksi toimitusjohtajaksi 1.10.2016 alkaen. Hän siirtyy tehtävään Aalto University Executive Educationista. Nimityksellä HRM Partners haluaa vauhdittaa kasvuaan sekä uusien palvelujen ja yhteistyömuotojen syntyä.

HRM Partnersin hallituksen puheenjohtaja Staffan Kurtén kuvailee Kilpisen rekrytointia merkittäväksi strategiseksi valinnaksi. ”Paulalla on paljon tuoretta akateemista ja tutkimuksellista osaamista. Hän on johtava asiantuntija strategisten kyvykkyyksien kehittämisessä ja johtamisessa. Tämä tuo uusia näkökulmia liiketoimintamme edistämiseen ja vahvistaa asemiamme uusien palvelujen kehittämisessä niin kaupallisessa kuin akateemisessakin verkostossa”, Kurtén sanoo.

Paula Kilpinen (47) on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori. Hän siirtyy tehtävään Aalto University Executive Educationista, jossa hän toimi osana johtoryhmää nimikkeellä Head of Solutions and Impact, Delivery and Experience. AaltoEE:ssä Kilpinen vastasi ohjelmajohtajien ja projektipäälliköiden tiimistä sekä kouluttajaverkostosta, ja valmensi johdon koulutusohjelmissa. Hänen Aalto-yliopiston Johtamisen laitokselle vuonna 2013 valmistunut väitöstutkimus käsitteli strategisten kyvykkyyksien kehittämistä ja strategista muutosta Koneella, Nokialla ja Iittalassa. Se on saanut tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti ja palkittu mm. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun vuoden 2013 korkealaatuisimpana väitöskirjana. Ennen väitöstutkimustaan Kilpinen työskenteli maailman suurimman kosmetiikkayhtiön L’Oréalin palveluksessa ja johtotehtävissä sekä Suomessa että Ranskassa.

”Olen hyvin innostunut ja motivoitunut uudesta tehtävästä. HRM Partnersin maine muutosvalmennusten ja business coachingin edelläkävijänä, vahvat asiakassuhteet ja osaavat asiantuntijat vakuuttivat. Näistä lähtökohdista on hyvä lähteä rakentamaan yritykselle entistä vahvempaa kasvua. Lisäksi pääsen hyödyntämään työssäni asiantuntemustani strategisten kyvykkyyksien johtamisesta”, Kilpinen sanoo.

”Olemme vakiinnuttaneet asemamme muutosjohtamisen asiantuntijana ja valmentajana. Nyt on rohkeamman loikan aika, ja haemme liikevaihdon kasvua. Paulan strategisen johtamisen asiantuntemus ja käytännön johtamistausta luovat erinomaiset edellytykset kasvuun tähtäävän strategiamme kirkastamisessa ja toteuttamisessa”, Kurtén jatkaa.

Kurtén ennakoi HRM Partnersin liiketoiminnan tulevaisuuden kasvun löytyvän yritysten ja yksilöiden halusta investoida johtamisen kehittämiseen.

”Digitalisaatio kiihdyttää työelämän murrosta, mikä tuo uusia vaatimuksia hyvälle esimiestyölle. Tutkimusten mukaan hyvä esimiestyö ja johtaminen vaikuttavat olennaisesti niin yrityksen liiketoiminnan tulokseen kuin henkilöstön työssäjaksamiseen. Uuden toimitusjohtajan valinta on osaltamme yksi keino valmistautua tähän tarpeeseen”, Kurtén sanoo.

HRM Partnersin nykyinen toimitusjohtaja Anitta Niemelä jatkaa HRM Partnersin asiantuntijaverkostossa ja hänen osaamisensa on tulevaisuudessakin asiakkaiden käytettävissä.

”Anittan rakentamalta pohjalta on innostavaa lähteä edistämään HRM Partnersin seuraavaa kasvupolkua”, Kilpinen toteaa.

 

Lisätietoja:

Staffan Kurtén
Hallituksen puheenjohtaja
0400 414 114,  staffan.kurten@hrmpartners.fi

Paula Kilpinen
Toimitusjohtaja (1.10.2016 alkaen)
040 509 0894, paula.kilpinen@hrmpartners.fi