Autamme sinua tunnistamaan mistä sytyt

Autamme sinua tunnistamaan mistä sytyt!

Autamme tunnistamaan mistä sytyt

Työstään innostuneet henkilöt ovat tutkimusten mukaan hyvinvoivempia, aikaansaavampia ja työhönsä sitoutuneempia kuin henkilöt, jotka eivät tee motivaationsa mukaista työtä.

Tunnistamalla sisäiset motivaatiotekijäsi ja hyödyntämällä niitä työsi ja tehtäväkenttäsi tuunaamisessa varmistat hyvän vireen ja innostuksen myös jatkuvien muutosten keskellä.

Autamme sinua tunnistamaan mistä sytyt, miten johdat itseäsi kohti motivaatiosi mukaista työtä, säilytät innostuksesi, voit hyvin ja saat tuloksia aikaan. Tutustu omiin sisäisiin motivaattoreihisi ja ajattele coachisi kanssa, kuinka niitä voisi hyödyntää työssäsi monipuolisemmin.

 

Kansainvälisen coaching-viikon tarjouksemme yhdistää motivaatiokartoituksen ja valmennuskeskustelun:

  • Motivaatiokartoituksessa tarkastellaan sisäistä motivoitumista kymmenestä näkökulmasta kolmen pääteeman avulla.
    • Minkälainen olet vaikuttajana ja johtajana?
    • Onko tekemisesi draiverina toiminta, laatu taikka kehittäminen?
    • Entä persoonasi tiimin ja työyhteisön jäsenenä?
  • Valmennuskeskustelussa pohdit business coachisi kanssa motivaatiokartoitustasi hyödyntäen motiiveihisi ja innostukseesi perustuvia ammatillisia mahdollisuuksia.

 

Motivaatiokartoitus ja valmennuskeskustelu -paketti on hinnaltaan 390 euroa + alv. Tarjous on voimassa 30.8. saakka.Motiivikartta

Jos olet kiinnostunut tarjouksestamme, jätä yhteystietosi tämän linkin kautta.  Valmentajasi on yhteydessä sinuun pikaisesti. Saat häneltä lisätietoja.